Instagram Üzerinde Geçirdiğimiz Zamanı Arttıracak Yeni Özellik Aktif Edildi! - Haberler - indir.com

Instagram Üzerinde Geçirdiğimiz Zamanı Arttıracak Yeni Özellik Aktif Edildi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-15 16:00:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Donanım

Neredeyse dünyanın en fazla kullanılmış sosyal medya platformlarından birisi olan Instagram büyük ilgi gören hikayeler özelliğini geliştirmeyi kafaya koymuşlar.

Yapılmış olan güncelleme ile birlikte paylaşılmış olan hikayeleri arkadaşlarımız ile paylaşmak mümkün kılınabiliyor. Bu nedenle Instagram'da geçirmiş olduğumuz süre artacak gibi gözüküyor.

Bir fotoğraf paylaşım macerası olmuş olan Instagram bunun ötesine geçebilmesi için büyük bir çaba sarf ediyor. Platformun değişim süreci Snapchat'ten esinlenerek, 24 saatte kaybolacak paylaşımlar ile başladı. Hikayeler olarak isimlendirilen bu özellik kısa sürede çok büyük bir ilgi gördü. Instagram kullanıcılarının bu özelliği ile hikayeler ciddi bir anlamda etkileşim kaynağı haline geldi.

 

 

Son Instagram güncellemesi ile birlikte hikayelerin direkt mesaj olarak ta gönderilebileceğini mümkün hale getiriyor. Kullanıcılar bundan sonra izlemiş oldukları bir hikayeyi de direkt olarak arkadaşlarına ve takipçilerine yollayabilecek. Bunun için hikayelerin sağ al köşesinde yer almış olan kağıttan uçak simgesine basması yeterli oluyor. Ardından mesajın alıcısı olacak kişiyi seçiyorsunuz daha sonra paylaşmayı ister bir şeyler yazarak ister iseniz de mesajsız bir şekilde gönderebiliyorsunuz.

Instagram yeni güncellemesi ile kullanıcılarının uygulama içinde de daha fazla zaman harcamasını amaçlıyor. Böylece önem verilmiş kişilerin, markaların veya ürünlerin paylaşımları bir tuş ile arkadaşlara iletiliyor. Bu paylaşım dolayısı ile yeni bir sohbet başlatılmış oluyor.





PAYLAŞ