Instagram Paylaşımları Hikayelere Nasıl Eklenir? - Haberler - indir.com

Instagram Paylaşımları Hikayelere Nasıl Eklenir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 16:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Instagram'a gelen son özellik ile artık bir gönderi postunu Hikayeler bölümüne eklemek mümkün olacak. Daha öncelerinde bir post için ekran görüntüsü alınarak hikaye paylaşımı yapılıyordu. Ancak geliştirilmeye devam edilen Instagram Hikayeler kısmına oldukça işlevsel yeni özellik kullanıma sunuldu. Kullanıcılar regram gibi uygulamalar kullanarak başkasının paylaşımını kendi profil ve hikayelerinde paylaşabiliyordı. Ancak kullanıcılar bu özelliğin dahili olarak getirilmesini bekliyordu.

Nihayet öyle oldu ve artık paylaşımları hikayeniz üzerinde paylaşmanız mümkün olacak. İster kendinizin istersenizde başkasının attığı bir gönderiyi hikayelerinizde paylaşabilecek ve o gönderi için bir bağlantı linki oluşturabileceksiniz. Şuan için Android cephesinde aktif olan özelliğin önümüzdeki günlerde iOS platformu içinde sunulması bekleniyor. Özelliğin kullanım biçimi ise her iki platform için aynı olurken iOS güncellemesinin yakında sunulması bekleniyor.

Fotoğraf paylaşımının altında yer alan 'Gönder' simgesine basarak buradan en üstte yer alan 'Hikayene Gönderi Ekle' seçeneğini görecek ve o seçeneğe basamanız yeterli olacaktır. Bu işlemler ile gönderiyi hikayenize eklemiş ve etiket şeklinde bağlantı vermiş olacaksınız. Bu sayede takipçileriniz gönderinize hikayeniz üzerinden basarak erişebilecek.





PAYLAŞ