Instagram Kare Fotoğraf Devrine Son Veriyor! - Haberler - indir.com

Instagram Kare Fotoğraf Devrine Son Veriyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-28 11:00:42
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Instagram'dan gelen son güncelleme fotoğraf boyutlarında yaptığı değişiklik oldu. Fotoğrafların yatay ve dikey formatta düzenlenip paylaşılmasına izin vermeyen sadece kare şeklinde paylaşılmasına izin veren Instagram, aldığı güncelleme ile bu sınırlamayı ortadan kaldırıyor.

Facebook tarafından satın alınması ile birlikte kullanıcı kitlesini daha da genişleten Instagram, 7.5 sürümüne yükselerek kare fotoğraf devrine son verdi. Platformun, Android ve iOS cihazları için aldığı güncelleme, paylaşılan fotoğrafların kareleştirme yapmadan tam boyutlu doğal formatı ile paylaşılmasını mümkün kılıyor.

Video ve fotoğraflarınızı hiç bir kırpma, kaydırma yapmadan orijinal görünümlerinde paylaşabileceksiniz. Bunun için sadece güncelleştirmeyi yaptıktan sonra uygulamanın fotoğraf galerisi bölümüne eklenen format butonundan fotoğrafları istediğiniz boyutta ayarlamanızı yapmanız gerekiyor.

Instagram'ın aldığı güncelleme sadece fotoğraf formatı ile sınırlı değil. Bunun dışında video filtreleri de yenilendi. Yeni filtreler sayesinde artık videolar daha sinematik ve gerçekçi görünecekler. 

Güncellenen Instagram'ın iOS ve Android versiyonlarını aşağıda verilen bağlantıdan indirebilirsiniz.





PAYLAŞ