Instagram iPhone İçin Live Photos Desteğine Kavuştu - Haberler - indir.com

Instagram iPhone İçin Live Photos Desteğine Kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-09 13:38:08
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler fotoğraf paylaşım sitesi olan Instagram'ın iOS platformundaki uygulama güncellendi. iPhone cihazlar için güncellenen Instagram uygulamasında iPhone 7 ve iPhone Plus modelleri için bazı yenilikler geldi. iPhone 7 ve 7 Plus kullanıcıları çektikleri fotoğraflarda artık daha net ve keskin fotoğraflar görebilecekler. Ayrıca gelen Live Photos desteği ile beraber iPhone 7'nin Live Photos özelliği ile çekilen kısa görüntüler direkt olarak Boomerang uygulamasına dönüştürülebilecek.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için Instagram'a eklenen daha fazla görüntüleme desteği ve renk yakalama özelliği ile beraber artık daha canlı ve net fotoğraflar paylaşılabilecek. Gelen bu canlı renk özelliğini bir bakışta anlamak zor olsada, daha önce paylaştığınız bir karenin aynısını yeni güncelleme sonrası paylaştığınızda oluşan farkı rahat bir şekilde görebilirsiniz.

Ayrıca artık Live Photos modu açık iken çekilen fotoğraflar direkt olarak Boomerang'a dönüştürülebilecek. Boomerang uygulaması ise Instagram'ın GİF gibi döngü halde görüntüler oluşturmasına sağlayan bir uygulama olduğunu hatırlatalım. Normal kamera yazılımı ile entegre edilen yeni özelliği denemek için Instagram'a giriş yaptıktan sonra parmağınız ile sağa kaydırın ve hikaye paylaşım menüsünü açın. Ardından film rulosundan fotoğraf paylaşım ekranına girdiğinizde Live Photos kullanarak çektiğiniz görüntüyü seçin ve 3D Touch özelliği ilede görüntüyü test edebilirsiniz.

iPhone'nun Live Photos fotoğraf özelliğini Facebook ve Tumblr'dan sonra Instagram uygulamasıda desteklemeye başladı. Twitter uygulaması henüz bu özelliği desteklemezken yakın zamanda onunda yapacağı bir güncelleme ile desteklemeye başlaması bekleniyor. iOS kullanıcıları yeni güncellemeyi yavaş yavaş alıyorlar. Şimdilik birçok kullanıcı bu güncellemeyi alsada henüz almayan kullanıcılar bulunuyor. Sizde AppStore'a girerek Instagram uygulamanızın güncel olup olmadığını kontrol ediniz.





PAYLAŞ