Instagram İletilerde Yorumlar Nasıl Kapatılır? - Haberler - indir.com

Instagram İletilerde Yorumlar Nasıl Kapatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-15 19:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sosyal medya platformunda fotoğraf paylaşımı büyük bir alanı kapsıyor. Öyle ki akıllı telefonların kameralarının da bir hayli gelişmesi ile beraber fotoğraf çekmek kullanıcılar için büyük bir zevk oluyor. Fotoğraf denince akla gelen ilk sosyal platformlardan biri olan Instagram ve Snapchat bu noktada en fazla ilgi gören uygulamalardan bir tanesi. Diğer yandan Facebook üzerinden de fotoğraf paylaşımı yapılabilmekte. Ancak şöyle bir fark var ki Facebook ile fotoğraf paylaştığınızda gizliliğini detaylı bir şekilde kontrol edebiliyorsunuz. Ancak Instagram üzerinden gizliliği kontrol etmek için tek yol bulunuyor, buda yorumları kapatmak. Bu rehber içeriğimizde ise sizlere Instagram iletilerinde yorumları kapatmak için yapmanız gereken aşamalardan bahsedeceğiz.

Ancak Instagram'da özel olarak fotoğrafları seçip bunları gizleme gibi bir imkan bulunmuyor. Fakat fotoğrafa gelen rahatsız edici yorumlar var ise ilgili iletinin yorumlarını devre dışı bırakabiliyorsunuz. Şimdi Instagram iletilerinde yorumları kapatma işlemlerine geçelim.

Instagram İletilerde Yorumları Kapatmak

Instagram uygulamanızı açarak her zaman ki fotoğraf paylaşma bölümü olan kamera ikonuna dokunun. Buradan gelen galeri ekranından paylaşacağınız fotoğrafı seçin. Filtre ve efekt işlemlerini uyguladıktan sonra iletiyi paylaşmadan hemen önce Advanced Settings seçeneğine girin. Burada sadece Turn Off Commenting seçeneğini göreceksiniz, bunu aktif edin. Artık bu paylaşacağınız içeriğe herhangi bir yorum yapılamayacaktır.

Daha eski bir iletinizdeki fotoğrafa ait yorumları kapatmak için ise ile önce paylaşımınızı açın. Fotoğrafın sağ üst alanında yer alan üç noktalı seçenekler ikonuna basın. Gelen bölümde düzenle, sil, yada paylaş gibi seçenekleri göreceksiniz. Burada yorumları devre dışı bırak yada Turn Off Commenting seçeneğini bularak basın. Bu işlemler sonucunda artık o paylaşımınız için yorumları kapatmış olacaksınız. Ayrıca hatırlatmak isteriz ki yorum yapılan bir paylaşımın yorum özelliğini devre dışı bıraktığınızda varolan yorumlar silinmiyor ve herkez tarafından görülebilir oluyor.

 





PAYLAŞ