Instagram Hikayelere Yeni Yazı Fontları Geliyor - Haberler - indir.com

Instagram Hikayelere Yeni Yazı Fontları Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-18 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Instagram'ın belkide en fazla kullanılan ve etkileşim alan bölümü olan Hikayeler kısmı yeniliklere devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde Instagram Direct bölümüne gelen son görülme haberi ve hikayeler kısmında ekran görüntüsü alma yeniliği sonrasında şimdi ise bazı yeni özellikleri daha görüyoruz. Gelen yeni özelleştirme ile artık hikaye paylaşımı yaparken yazı tipinizi seçebileceksiniz. Yazdığınız metin için dilediğiniz yazı fontunuzu kendinize göre özelleştirebileceksiniz. Yazı tipi ve boyutu gibi ufak özelleştirmeler yapabileceksiniz.

Instagram'ın iOS sürümü ile beraber yeni güncellemede gördüğümüz bu özellik ile 4 farklı yazı tipini görüyoruz. Instagram'ın kullanıma sunduğu 4 yeni yazı tipi ise şunlar;

Modern

Kolay ve anlaşılabilir bir yapıya sahip olan bu yazı tipi daha çok Japonya'da kullanılmaktadır.

Strong

Daktilo yapısına benzer olan bu yazı tipi kalın bir tipe sahip ve kısa yazılarda daha güzel bir görünüme sahip oluyor diyebiliriz.

Typewriter

Küçük harfler ile yazı yazmayı sevenler için tercih edilebilir yazı tiplerinden birisi diyebiliriz. Kolay okunabilirliği ve yumuşak tasarımı ile dikkat çeken bir yazı diyebiliriz.

Neon

Bu yazı tipi ince bir yapıya sahip ve parlayan ışığı ile dikkatleri çekiyor. Özellikle karanlık temalı paylaşımlarınızda bu yazı tipi oldukça dikkat çekecektir.





PAYLAŞ