Instagram Hikayelere Arşiv ve Öne Çıkanlar Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

Instagram Hikayelere Arşiv ve Öne Çıkanlar Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-07 10:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Instagram uygulamasına hikayeler özelliği geldikten sonra bu bölüm üzerinde paltform birçok işlevsel ve yeni özellikler kazanmaya başladı. Şimdi ise Instagram Hikayeler bölümüne gelen güncelleme ile kullanıcıların hikayelerin özel bir arşivini oluşturma imkanı geldi. Instagram'da artık geçmiş hikayelerinizi arşivinize eklemeniz mümkün olacak. Bu alanda ise herkese açık profilinizde gözükmesini istemediğiniz fotoğraflar ve videolar yer alacak. Instagram'a gelen Hikaye Arşiv özelliği ile hikayelerinizi adlandırarak profilinizde gösterme imkanınız bulunacak.

Eski hikayelerinizi adlandırarak arşiv bölümünüze alabilir ve dilerseniz profilinizde paylaşabilirsiniz. Profilinizde paylaştığınızda ise gönderi paylaşımlarınızın hemen üzerinde sıralanmış hikayeler alanı şeklinde gözükecektir. Hikayeler arşivindeki sıralamalar en son hikaye en başta gözükecek şeklinde bulunacak. Tarihsel sıralama yapılıyor ve bu sayede kaydırma daha basit olacak. Seçtiğiniz hikayeyi Instagram'da tekrardan paylaşabilirsiniz ve dilerseniz direkt mesaj ile arkadaşlarınıza gönderebileceksiniz.

Gelen bir diğer yenilik olan hikayelerde öne çıkanlar özelliği ile artık kullanıcılar istedikleri kadar hikayeyi öne çıkarabilecekler. Bu sayede en son paylaşılan hikaye ekranın en solunda yer alacak ve yatay şekilde kaydırma ile hikayeler arası gezinti mümkün olacak. Hikaye arşiv özelliği hesabınızda aktif olduğunda bir bildirim alacaksınız ve bildirim gelmeden hikayeleriniz kaydedilmeye başlamayacak. Ayrıca özellik geldiğinde paylaştığınız hikayelerin arşivlenmesini istiyorsanız bu özelliği yine Instagram uygulaması üzerinden devre dışı bırakmanız mümkün olacaktır.





PAYLAŞ