Instagram Hikayelere Anket Özelliği Geldi! - Haberler - indir.com

Instagram Hikayelere Anket Özelliği Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-04 09:39:10
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Donanım

Instagram, son zamanlarda rakiplerini geride bırakan hikaye bölümüne 'anket' adını verdiği yeni bir çıkartma ekledi. 

Anket eklemek için, çıkartmayı sürükleyip, fotoğrafın üzerine bırakmak yetiyor. Sürükleyip bırakınca otomatik olarak soru ekleme ve 2 adet şık seçeneği sunuluyor. Hikayenizi görüntüleyen takipçileriniz ankete katılmak için sizin sunmuş olduğunuz bir şıklardan birini seçerek, tarafını belli ediyor. Böylece hikayeyi paylaşan kişi yani siz, hikayesini kimlerin görüntülediğini, toplam oy sayısını, kimlerin oy verdiklerini ve kimlerin seçimini hangi tercihten yana kullandığını detaylı bir şekilde görüntüleyebiliyorsunuz.

Instagram, ilk başta iOS platformu için sunduğu yeni anket özelliğini hemen ardından Android platformunda da yayınladı.; Resimlerinizden, metin ve fırçalar üzerinde kullanılmak üzere renkler almanıza olanak tanıyan damlalık aracı, metin ve çizimlerinizi düzgün yerleştirmenize yardımcı olacak bir hizalama aracını da ekliyor. Yeni hizalama özelliği sayesinde çıkartmaları, resimlerinizin tam merkezine yerleştirebilirsiniz.

Editör Notu;

Instagram kullanıcıları bu özelliği çok beğenmişe benziyor. Takip ettiğim çoğu kişi dün akşamdan beri bir çok soruya Instagram sayesinde cevap aldı diyebilirim. Peki, anket etiketinin şuan ki popülerliği ileride de devam eder mi? Merak konusu...





PAYLAŞ