Instagram Hesabınız Kaç Para Eder? Hiç Merak Ettiniz mi? - Haberler - indir.com

Instagram Hesabınız Kaç Para Eder? Hiç Merak Ettiniz mi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-21 13:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Sosyal ağlar, ilk açıldıklarında insanların birbirleriyle iletişim kurmaları amacıyla kurulmuş olsalar da, zaman içerisinde bunlara yeni amaçlar da eklendi. Instagram vakit geçirilip, insanların birbiriyle etkileşim kurduğu bir sosyal medya platformu olmasının yanı sıra, aynı zamanda bir geçim kaynağı. Şu an var olan sosyal hesaplar arasında en çok kullanılanlardan biri olan Instagram, bazı başka sosyal ağlarda olduğu gibi kullanıcılarına para kazanma olanağı da tanıyor. Fakat bunun için hesapların belli bir takipçi sayısına ulaşmış olması da gerekiyor. Eğer hesabınız belli bir takipçi sayısına sahipse, Instagram hesabınızın da bir ederi oluyor.

İnsanlar artık pek çok çeşitli yollara başvurarak, Instagram hesabındaki takipçi sayısını arttırıyor ve böylece Instagram hesabına reklam alma şansını elde ediyor. Yalnızca bununla kalmayarak, ücretsiz birçok hizmetten de yararlanabiliyor. Zaman zaman, çok takipçili hesaplara verilen reklamlar, bu kişilerin geçim kaynağını oluşturabiliyor. Bazı Instagram hesapları, paylaşımları başına dahi para alabiliyorlar. Bu nedenle pek çok kullanıcı daha fazla takipçi sayısına sahip olup, kazanç sağlamak ya da kazançlarını arttırmak istiyor. Peki siz, Instagram hesabınızın ne kadar değere sahip olduğunu biliyor musunuz?

Şu an sahip olduğunuz takipçi sayısının, size ne kadar gelir getireceğini öğrenmeniz mümkün. Bunun için, https://inkifi.com/earnings-on-instagram/ sayfasını ziyaret ederek, Instagram profil isminizi, 'Enter your Instagram handle' yazan bölüme yazıyorsunuz ve sorgulattığınızda, Instagram hesabınızla şu an ne kadar kazanabileceğinizi öğrenmiş oluyorsunuz. Sonuç, İngiliz Sterlini olarak gösteriliyor. Takipçi sayınız arttıkça da, reklam değeriniz yükseliyor.





PAYLAŞ