Instagram hakkında bilinmeyenler - Haberler - indir.com

Instagram hakkında bilinmeyenler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-21 11:49:28
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Sosyal paylaşım platformları içinde en çok kullanılan platformu olan Instagram, özellikle fotoğraf ve video paylaşım alanında daha fazla tercih ediliyor. Marka, şirket ve yayın hesapları yanı sıra kişisel alanda da en çok kullanılan platformlardan birisi olan Instagram ile kolaylıkla takipçi kitlesine ulaşabiliyorsunuz. Geçtiğimiz dönemde tüm interneti Facebook yapma düşüncesiyle yola çıkan Facebook Instagram'ı satın aldıktan sonra var olan kullanıcılarına daha hızlı ve güvenli platform sunarken, aynı zamanda kullanıcı sayısını artırmak için birtakım yeniliklere başvurdu. Durum böyle olunca Instagram sosyal medya hesapları arasından birden yükselişe geçen hesap olarak tüm ilgiyi üzerine toplamayı başardı. Her geçen gün yaptığı yeniliklerle kullanıcılarını şaşırtmayı başaran platformun en son yapmış olduğu yenilikler arasında paylaşımlara yapılan yorumları engelleyebilme özelliğinin eklenmesi oldu. Yorumlara argo, küfür, cinsel içerikli paylaşım yapanları artık engelleyebildiğiniz platformun bilinmeyen özelliklerini merak ediyor ve popüler olmak ya da takipçi sayınızı nasıl artıracağınızı bilmiyorsanız sizin için hazırlanan yazıda gerekli bilgilendirmeyi bulabilirsiniz.

Fotoğraf filtrelemek ya da fotoğraf atmaktan ötesi

Instagram daha çok çektiğiniz fotoğraf ve videoları filtreli şekilde takipçilerinizle paylaşmanızı sağlıyor. Dünya üzerinde 400 milyondan fazla aktif kullanıcısı olan sosyal medyanın özellikleri sadece bunlardan ibaret değildir. Çok sık Instagram kullanıyor ama hakkında az bilgiye sahipseniz püf noktalara bakabilirsiniz.

  • Instagram içine fotoğraf yüklerken artık kare ya da dikey olması fark etmiyor. Kare fotoğraf yükleme zorunluluğu kalktığı için dikey fotoğraflarınızı da atabilirsiniz.

  • Fotoğrafları yüklerken oluşturduğunuz filtreleri sıralayabilir, kullanmadığınız filtreleri silebilirsiniz. 40 adet filtre içinden seçim yapabilirsiniz.

  • Hashtag kullanırken otomatik tamamlama işlevinden de yararlanarak en popüler olanını seçebilirsiniz ve hashtag'larınızı yorumlara ekleyerek daha çok kişinin sizi aramalarda hashtag'lar aracılığıyla bulmasını sağlayabiliyorsunuz.

  • Fotoğraflarınıza yapılan yorumlara kişileri etiketlemeden cevap vermeniz durumunda o kişiye Facebook bildirimi gitmeyeceği için cevap vereceğiniz kişinin adını etiketleyip yorumunuz öyle yapın.

  • En son yapılan araştırmalara göre popüler olmak isteyenlerin Instagram üzerinden günde sadece bir fotoğraf paylaşması uygun görülmüştür. Çünkü Birden fazla fotoğraf sizin yüzünüzün eskimesini sağlayacaktır.

 





PAYLAŞ