Instagram Fotoğraflarının Çıktısını Hemen Almak İsteyenler İçin Müthiş Aksesuar - Haberler - indir.com

Instagram Fotoğraflarının Çıktısını Hemen Almak İsteyenler İçin Müthiş Aksesuar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-16 22:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Polaroid Insta-Share Printer, Moto Z serisi telefonlarla çalışmak için yapılan en yeni Moto Mod'dur. Doğrudan kameranızın yanı sıra Facebook, Instagram ve Google Fotoğraflar da dahil olmak üzere sosyal medya sitelerinden küçük fotoğrafları anında yazdırmanıza olanak tanır.

Moto Mods, Moto Z modellerine dışarıdan ilave edilebilen parçalara denir ve bu parçaları sonradan eklememize rağmen tıpkı telefonun bir parçası gibi çalışırlar ve telefona ilave özellikler ve işlevler sağlar. Modlar, Moto Z telefonlarının arkasındaki bir dizi temas noktası yoluyla telefona bağlanır ve güçlü mıknatıslarla yerinde dururlar. Polaroid Insta-Share Printer sayesinde istediğimiz zaman telefonumuzla çektiğimiz fotoğrafları anında çıktı olarak alabileceğiz.

Polarid Insta-Share Printer, kullanıcıların her zaman yanlarında küçük bir fotoğraf yazıcısı bulundurmalarını sağlar. Ayrıca bu Mod ile fotoğrafları bastırmak için mürekkep gerekmiyor. ZINK teknolojisini kullanan bu Mod, özel bir kağıt kullanıyor. Bu da görüntülerin lekeye karşı dayanıklı olması ve mürekkep kartuşunun bulunmaması anlamına geliyor. Kağıdını doldurun, ve saniyeler içinde iki inçlik ve üç inçlik görüntüleri basın. Ayrıca isteyen kullanıcılar yapışkanlı kağıt koyarak fotoğrafın yapışkan olmasını sağlayabilir.

Çıktı fotoğrafların kenarlarında boşluk bırakmadan doğrudan fotoğraflar yazdırabileceğiniz bu Mod, doğrudan fotoğraf makinenizden veya sosyal medya hesaplarınızdan fotoğraflarınızı basmanızı sağlıyor. Fotoğrafları, ayrıca uygulamada, çıktı fotoğrafların kenarlıklarının nasıl olacağını da düzenleyebilirsiniz.

Motorola, 2016 yılında Z serisi telefonlarını ilk kez piyasaya sundu. Aynı zamanda Moto Z serisi telefonlar için özel olarak üretilen bir çeşit mod modu da piyasaya sürüldü. Motorola, Moto Z serisinin piyasaya sürülmesinden bu yana, hoparlörler, pil yedekleme araçları ve kameralar da dahil olmak üzere bir düzineden fazla mod değişikliği üretmek için JBL, Amazon ve Hasselblad gibi tanınmış firmalarla ortaklık kurdu.

Verizon, 17 Kasım Cuma günü satışa sunulan Polaroid Insta-Share Yazıcısını satan ilk mağaza olacak. Best Buy, B & H, Fry's ve New Egg gibi diğer perakendeciler Mod'u 13 Aralık'ta satmaya başlayacak. Motorola, Mod önümüzdeki bir kaç ay içinde uluslararası alanda satışa başlayacak.

Polaroid Insta-Share Yazıcısının fiyatı yurtdışında 200 dolar olarak açıklandı. Henüz Türkiye fiyatı belli değil. Ayrıca Çinko Sıfır-Mürekkep Kağıdı da cihazın dışında ek olarak satılıyor.





PAYLAŞ