Instagram Fotoğraf Kaydetme Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

Instagram Fotoğraf Kaydetme Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-23 10:07:20
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Instagram her geçen gün kendini hızla geliştirmeye devam ediyor. Popüler fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram, geçtiğimiz günlerde Stories ile bağlı olarak 'Canlı Yayın' yapma özelliği gelmişti. Şimdi ise şahsende dün fark ettiğim fotoğrafları kaydetme özelliği geldi. Artık bir paylaşımı kaybetmek istemiyorsanız kaydederek o paylaşımı daha sonra görebilirsiniz. Önceden bu durum fotoğrafı beğenerek, beğendiğiniz fotoğraflar arasından görmekti. Ancak o kadar fazla beğenilen fotoğraflar arasında kaybetmek istemediğiniz bir içeriği bulmakta hayli zor olsa gerek.

Ayrıca bir fotoğrafı kaybetmemek için onu beğenmeniz gerekmesi belkide o kullanıcının haberdar olmaması gereken durumdan haberdar olması gibi bir durumda söz konusu oluyordu. Artık bu yol aşılarak kaybetmek istemediğiniz fotoğrafı kaydetme butonu geldi. Aşağıdaki örnek fotoğraftada görebileceğiniz üzere beğenme ve yorum yapma butonlarının hizasında bulunan kaydet iconuna basarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Son gelen güncelleme ile eklenen bu özellik ile, her paylaşımın altında bir icon bulunuyor. Bastığınızda kayıt edilen bu içeriklere sadece siz erişebiliyorsunuz, yani bir başkası göremiyor. Profilinize girdiğinizde orada görebileceğiniz dördüncü bir sekme ile bu kaydedilen içerik galerisine ulaşmanız mümkün oluyor. Aslında yeni gelen özellik hem kaçırmak istemediğiniz içeriklere kolay erişimi sağlıyor hemde yine unutmak istemediğiniz içeriği ekran görüntüsü aldırmaktan kurtarıyor.

Bu durumla beraber stalker diye tabir edilen eski bir arkadaşını devamlı fotoğraflarını ekran görüntüsü alıp hafızayı doldurma yerine artık kaydederek içeriğe sonradan erişmek mümkün olacak. Instagram yine kullanıcı deneyimini üst seviyelere taşıyacak yeni özelliği ile oldukça kullanışlı olacak gibi duruyor. Bakalım önümüzdeki haftalarda daha ne gibi yenilikler göreceğiz.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ