Instagram etkileşimini arttırmanın 7 yolu - Haberler - indir.com

Instagram etkileşimini arttırmanın 7 yolu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-28 23:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

insInstagram'ın yaptığı yeni değişiklikler ile artık herkes kolayca takip artışı yapamıyor. İlk olarak sahte takipçilere yönelik değişiklik yapan sosyal medya platformu yeni algoritmasıyla birlikte etkileşim şekillerine de el atmış durumda. Artık takipçisi fazla olan Instagram sayfaları paylaşımlarının yeterli beğeniyi almamaları durumunda daha az gösterilecek. Bu yeni sistemle birlikte etkileşimlerinizin halen yüksek kalmasını istiyorsanız kullanabileceğiniz 7 yol işinizi görecektir.

Instagram indir / Android

Instagram indir / iOS

Instagram Etkileşim Artırma Yolları

Gönderi saatlerinizi iyi belirleyin

Her ne kadar gönderilerinizin görüntülenmesine ya da beğenilmesine öncelik gösteriyor olsanız da paylaşımlarınızı hangi saatlerde yaptığınız da oldukça önemli. Araştırmalar saat 18.00-21.00 aralıklarında yapılan paylaşımların daha fazla etkileşim alabildiğini gösteriyor.

Hashtag'leri doğru belirleyin

Size en uygun hashtag'ler sizi keşfette daha çok görünmenizi sağlayacağı gibi istediğiniz görünme oranını da düşürebilir. Bunun için kendinize en uygun 15-30 arasında hashtag'ı belirlemeli ve çeşitli gönderilerinizde bu hashtag'leri kullanabilirsiniz.

Sahte takipçilerden kaçının

Özellikle takipçi satan pazarların oldukça yaygınlaştığını gören Instagram yetkilileri, sahte hesaplarla  takipçi sayısını artıranları belirleyerek onların etkileşimlerini düşüren bir sistemle önlem aldı.

Instagram Etkileşim Artırma Yolları

Günde sadece bir gönderi paylaşın

Yeni algoritmayla birlikte yaptığınız paylaşımların daha çok görünebilir kalması sağlandı. Dolayısıyla günde bir gönderi paylaşarak Instagram'da daha çok etkileşim sağlayabilirsiniz.

Yarışmalar düzenleyin

Yapacağınız yarışmalar ile takipçilerinizin daha çok ilgisini çekebilir, vereceğiniz bir ödülle tek bir yarışmayla diğer gönderilerdeki etkileşimlerinizi artırabilirsiniz. Ancak vereceğiniz sözünü verdiğiniz hediyeyi kullanıcınıza ulaştırmalısınız şayet bu güven kaybına yol açabilir.

Instagram Pod'larına katılın

Instagram podları mesajlaşma gruplarına verilen genel bir isim. Grup mesajlaşmalarıyla döndüreceğiniz sohbetler ile kullanıcılarınıza gönderilerinizi direk ulaştırabilir ve kısa sürede güzel etkileşimler alabilirsiniz.

Takipçilerinizi harekete geçirecek taktikler bulun

Sayfanızın konusuna uygun olarak yeni taktikler oluşturabilir, takipçilerinizi yorum atmaya teşvik edebilirsiniz. Örneğin; yemek sayfanız varsa yaptığınız yemek paylaşımlarının altına 'Bu yemeğin yanında hangi tatlılar gider' gibi.

indir.com'u Instagram'da takip et;

https://www.instagram.com/indircom/





PAYLAŞ