Instagram etiket takip etme özelliği geldi! - Haberler - indir.com

Instagram etiket takip etme özelliği geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-12 23:22:19
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Donanım

Sosyal medyadaki etiketler, dünyada yaşanan bütün güncel olayları izlemek için en etkili araçlar arasında yer alıyor. Etiketlerin sayesinde takip ettiğimiz hesaplarla sınırlı kalmadan nelerin olup bittiğinden haberdar olmak mümkün hale geliyor. Tabii ki etiketler sadece güncel olayları öğrenmemize yaramıyor. Bir çok komik,bilgi,futbol,politika v.s konulu paylaşımlar etiketler altında yapılıyor. Instagram yeni getirdiği güncelleme ile kullanıcılarına daha fazla fotoğraf ve video göstermek için çalışıyor.

Instagram İndir

Geçtiğimiz saatlerde kullanıcılara sunulan güncellemede, Instagram etiketlerine takip et özelliğini test etmeye başladı. Bu yeni gelecek güncelleme ile birlikte, normal bir insanı takip ediyormuş gibi etiketleri de takip edebileceğiz. Instagram ana sayfamız, takip ettiğimiz etikette paylaşılan fotoğraflar ve videolar ile süslenecek. 

Özelliğin testleri hâli hazırda devam etmekte. Instagram'ın beta grubuna dahil ettiği kullanıcılar tarafından paylaşılan ekran görüntülerinde, takip edilen etiketlerin altında kullanıcılara popüler ve güncel paylaşımların gösterildiği görülüyor.

iOS Instagram İndir

Instagram etiket takip etme özelliğiyle yeni kullanıcılarına yardımcı olabilir

Instagram'a yeni katılan kullanıcıların normal olarak ana sayfaları biraz sessiz oluyor. Etiketleri takip etme özelliği sayesinde bu sessizliğinde önüne geçilebilir. Kullanıcı, ilgisini çeken bir etiketi takip ederek, ana sayfasını kendince özelleştirebilir. 

 





PAYLAŞ