Instagram Bir İletide Birden Fazla Fotoğraf Paylaşmak - Haberler - indir.com

Instagram Bir İletide Birden Fazla Fotoğraf Paylaşmak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-23 14:35:28
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Instagram platformu yeniliklere doymuyor. Son olarak Hikayeler üzerinden Canlı yayın yapma özelliğini tüm kullanıcılara veren şirket, şimdi yeni özelliği olan bir paylaşımda birden fazla fotoğraf paylaşmayı mümkün kılacak özelliğini tüm kullanıcılara vermeye başladı. Bundan böyle gelen bu yeni özellik ile beraber Instagram üzerinden tıpkı albüm paylaşımı gibi bir iletide birçok resim paylaşabileceksiniz. Toplu paylaşım olarak da adlandırabileceğimiz bu özellik Snapchat yada herhangi bir sosyal medya uygulamasından esinlenmiş değil.

Bir İletide Birden Fazla Fotoğraf Paylaşmak

Bu özelliğin biraz daha detaylarına inersek, bir ileti başına en fazla toplu olarak 10 fotoğraf paylaşımı yapabileceksiniz. Bu özelliğin henüz sizin hesabınızda aktif olmadığını görseniz bile ana sayfanızda bu özellik ile fotoğraf paylaşan kişileri görebilirsiniz. Bu özellik yavaş yavaş tüm kullanıcılara gelmeye devam ediyor. Toplu fotoğraf paylaşımında da tıpkı tek bir resim paylaşıyor gibi her fotoğrafa çeşitli filtreler ve düzenlemeler yapabiliyorsunuz. Şimdi gelin Instagram'da birden fazla fotoğraf paylaşmak için hangi adımları izlemeniz gerekiyor bakalım.

Instagram uygulamasını açtığınızda yeni fotoğraf paylaşımı yapmak için fotoğraf ikonuna tıklayın. Karşınıza gelen galeri ekranının aşağı bölümünde Select Multiple isimli butonu göreceksiniz. Çoklu fotoğraf seçimi olarakta adlandırabileceğimiz bu butona dokunun. Şimdi artık galeriniz üzerinden çoklu fotoğraf için fotoğraf seçmeye başlayabilirsiniz. Maksimum olarak 10 fotoğraf seçtikten sonra işlemlere devam edelim. Fotoğraf seçim işlemi sonrasında albümde bulunan fotoğraflar için filtre seçimi yapabilirsiniz. Filtre seçim ekranında her fotoğrafa ayrı filtre için fotoğraflara tek tek basarak filtre seçimi yapmak zorundasınız. Aksi halde tek fotoğrafa yapacağınız filtre hepsine uygulanacaktır.

Fotoğraf seçim ve filtre işlemleri sonrasında yaptığınız paylaşım tıpkı bir slayt görünümü gibi olacaktır. Sağa doğru kaydırdığınızda albümünüzdeki diğer fotoğrafları göreceksiniz. Bu özellik şuan sizde bulunmuyor ise yakın zamanda güncelleştirmeleri kontrol ederek özelliğin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.





PAYLAŞ