Instagram Arşivleri İndirebilecek! - Haberler - indir.com

Instagram Arşivleri İndirebilecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-12 16:45:17
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram yeniliklerine devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz gün ile beraber hikaye paylaşımlarına 'odak' adlı yeni bir mod getiren şirket, şimdi ise paylaştığınız herşeyi indirmenize yarayacak yeni bir özelliği test etmeye devam ediyor. Yeni bir özellik üzerinde çalışmalarını sürdüren Instagram, söz konusu bu özelliği ile platform üzerinde yapmış olduğunuz tüm paylaşımlarınızın bir kopyasını indirmenize olanak sağlayacak. Bu özellik ile beraber Instagram'a Facebook'ta yaşanan veri paylaşımı sorunları sonrasında bir güven katması bekleniyor.

Avrupa'da yer alan verilerin taşınabilir olması kuralına uyan şirketin böyle bir özellik geliştireceği düşünülüyor. Uzun zamandır benzer bir sistemin Twitter'da bulunduğu biliniyor. Tüm paylaşımlarınızı indirebileceğiniz bu özellik artık yakın zamanda Instagram'da gelecek ve kullanıcı deneyimi bir seviye daha artmış olacak diyebiliriz. Genel Veri Koruma Yönetmeliğine uygun olarak bu gibi özelliklerin platformlara entegre edilmesi bekleniyor.

Fotoğraflar, mesajlaşmalar, videolar ve birçok içeriklerinizi indirebileceğiniz bu özelliğin ne zaman sunulacağı ise henüz bilinmiyor. Ancak oldukça kullanışlı ve beğenilen bir özelliklerden birisi olması şimdiden bekleniyor diyebiliriz.





PAYLAŞ