Injustice 2'nin betası sona erdi - Haberler - indir.com

Injustice 2'nin betası sona erdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-22 15:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve Interactive Entertainment tarafından yayıncılığı üstlenilen süper kahramanların dövüştüğü oyun Injustice 2 herkes tarafından merakla bekleniyor. Injustice 2'nin çıkış tarihi için, oyuncuların biraz daha sabretmesi gerekiyor. Oyunun geçtiğimiz günlerde betası yayınlanmıştı ve böylece oyuncular oyunu deneme şansını elde etmişti. Bir süredir devam eden beta sürümü, 21 Şubat itibariyle son buldu. Oyuncuların beta sürümünden memnun kaldığı Injustice 2'nin betasının bittiğini, Ed Boon Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Oyuncular bu süreçten memnunken, şimdi gözlerini oyunun çıkış tarihine çevirdi. Bunun için merak edenlerin Mayıs'a kadar beklemesi gerekecek.

Bir süredir oyuncuların beta sürümünü denediği merakla beklenen oyun Injustice 2'nin beta süresinin bittiği duyuruldu. Duyuru, Ed Boon'un Twitter hesbaı üzerinden attığı; "21 Şubat tarihinde Injustice 2'nin çevrimiçi betasının fişini çekiyoruz." tweetiyle öğrenildi. Süper kahraman dövüş oyunu Injustice 2, oyuncuların heyecanla beklediği oyunlardan biri. Beta sürümünde de şimdilik olumsuz yorum almayan oyunun, çıkacağı tarihte merakla bekleniyor. Oyunun çıkış tarihine yaklaşık olarak 3 ay var. Bu süreçte oyunculara sunulacak yeni bir demo ya da beta sürümü olmayacağı düşünülüyor. Bu tarihe kadar oyuncuların oyunun çıkışını beklemeleri gerekecek.

Injustice 2'nin beta sürümü 21 Şubat itibariyle son buldu. Oyun, 16 Mayıs tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Android, iOS platformlarında yayınlanacak.





PAYLAŞ