Infinite Warfare'in Betasına Yeni Harita ve Mod Eklendi! - Haberler - indir.com

Infinite Warfare'in Betasına Yeni Harita ve Mod Eklendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-23 11:08:40
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Activision firması tarafından yayınlanan Call of Duty, yeni serisine dair bekleyenlerine bir müjde verdi. Call of Duty: Infinite Warfare'in Playstation 4 betasına, yeni harita ve mod eklendiği açıklandı.

Call of Duty kısa bir süre sonra çıkışını gerçekleştireceği yeni serisi Call of Duty: Infinite Warfare içi hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Yeni serisi için yayınlanan videolardan sonra oyunculardan olumlu eleştiriler geldi. Bu da daha önce gelen olumsuz eleştirilerden sonra ekibin motive olmasını sağladı. Merakla beklenen oyun Call of Duty: Infinite Warfare hakkında oyunculara yeni bir müjde de verildi. Yapılan açıklamada oyunun Playstation 4 betasına yeni harita ve mod eklendiği oyuncularla paylaşıldı.

Call of Duty yeni serisi Call of Duty: Infinite Warfare hakkında verdiği haberlerle, oyuncuların heyecanını arttırmaya devam ediyor. Oyunculardan da olumlu yorumlar almayı başaran serinin çıkışı merakla bekleniyor. Bu meraklı bekleyişi gelen bir haber daha da körükledi. PS için betası yayınlanacak olan  Call of Duty: Infinite Warfare'ın betasına yeni harita ve mod eklendiği yönünde bir bilgi verildi. Son dönemlerde Call of Duty oyun dünyasında bir düşüşe geçmişti. Yayınladıkları oyunlar hakkında oyunculardan pek olumlu dönüşler alamayan yapımcılar, bu durumu toparlamak adına Call of Duty: Infinite Warfare'ı oyunculara duyurdu ve durumu biraz da olsa düzeltti. Oyunun betasına eklenecek olan mod ve harita haberinin verilmesi de ilgiyi çekmeyi başardı. Beta sürümüne eklenecek olan mod, serinin geçtiğimiz oyunlarından da adını duyduğumuz olduğumuz Kill Confirmed olarak oyuncuların karşısına çıkıyor. Yeni harita ise Precinct adında bir harita olacak. Oyunun beta sürümünün ilk aşaması 17 Ekim'de son buldu. İkinci aşama, 21-24 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu tarihler arasında oyun Playstation 4 ve Xbox One kullanıcıları tarafından oynanabilecek.

 





PAYLAŞ