indir.com'un sponsor olduğu indirnacional finalde! - Haberler - indir.com

indir.com'un sponsor olduğu indirnacional finalde!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-20 08:30:00
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Etkinlik

Geleneksel hale getirdiğimiz yeni yıl hediyeleri ve sponsorluklara bir süre önce bir yenisini ekleyerek sezon başında Sosyal Medya Ligi takımlarından birine sponsor olmuştuk. Birbirinden eğlenceli ve mücadele gücü yüksek maçlara sahne olan bir halı saha ligi olan Sosyal Medya Ligi 9. sezonu 20.01.2017'de sona eriyor.

Sosyal Medya Ligi, Sosyal medyanın filizlenmeye başladığı 2009 yılının sonlarında başlayan bir yolculuk. Sosyal medya etkileşiminin yeni yeni ivme kazanmaya başladığı zamanlarda ortaya çıkan futbolseverleri eskilerin çok iyi bileceği Friendfeed platformunda bir araya getiren futbolun birleştirici gücünü güzel bir iletişim kurmak için kullanan sosyal bir platformdur.

Sosyal Medya Ligi'nin temeli, sosyal mecralarda birbiriyle temas eden futbolseverlerin oluşturduğu sosyal insanların fair play ruhuyla bir arada bulunduğu sohbet ortamını sağlamak ve pekiştirme esasına dayanır. Gelen futbolseverler sadece güzel bir maçta ter atıp eve dönmeyi değil sıcak çayın eşlik ettiği maç önü ve maç sonu muhabbetlerini de hafta boyu bekler.

Peki kimler katılır' Sosyal medyayı aktif kullanan bireysel sporseverler, aktif olarak sosyal medya kullanan şirketler/ajanslar ve bilişim dünyasında yer alan muhtelif firmalar SML'ye katılıp şampiyonluk kupasına uzanmak için mücadele eder.

2009 yılında başlayan düzenli halısaha maçları 2010 yılında itibaren lig usulünde sezona evrilmiş ve her sezon devam ederek 9. sezonun sonuna gelmek üzere. 20 Ocak 2017'de oynanacak final maçı ile 9. sezon sona erecek ve 10 Şubat 2017 Cuma günü 10. sezon başlayacak.

Geçen süreç içerisinde takımımız gösterdiği performans ve başarılı mücadele ile normal sezonu averaj ile lider tamamladı. Yarı finalde uzun süredir yenemediği rakibi karşısında rahat bir galibiyet alan indirnacional, finalde turnuvanın kendisiyle birlikte en eski takımı olan ve tüm sezonlarda yer alan FC Atletic Lion ile karşılaşacağı final maçı 20 Ocak 2017 22:00'de Etiler Naturel Park'ta oynanacak. Tüm futbol ve indir.com severler davetlidir.

 

 





PAYLAŞ