indir.com Mobil Uygulama Yarışması için Oy Verme Kılavuzu - Haberler - indir.com

indir.com Mobil Uygulama Yarışması için Oy Verme Kılavuzu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Mobil uygulama yazılımcılarına yönelik 4 Şubat 2014 tarihinde başlattığımız 'indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2014' için halk oylaması sürecinin başladığınız sizlere haberimizde duyurmuştuk. Peki oylama nasıl yapılacak? Bu sorunun cevabı haberimizde.

Yarışma kurallarına uyan ve katılmaya hak kazanarak sizlerin oylamasına sunduğumuz uygulamalara aşağıdaki anlatımdan faydalanarak OY verebilirsiniz.

Yarışma sayfasındaki PROJELER kategorisinde sunduğumuz uygulama görsellerinin hemen altında bulunan ve aşağıda göreceğiniz butondaki OY VER linkine tıklayarak,

indir.com Mobil Uygulama Yarışması Halk Oylaması

OY VER linkine tıkladıktan sonra yönlendirileceğiniz uygulamaya ait olan sayfa altında ya da yanında bulunan ve görselde de görebileceğiniz üzere Facebook, Twitter ve Google+ sosyal ağlarının 'Like' yani 'beğen' butonlarına tıklayarak oy verme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. 

Halk oylaması süreci sonunda verilen oyların toplamları hesaplanarak ilk 10'a kalacak olan uygulamalar belirlenecek ve 1 Mayıs 2014 tarihinde Jüri değerlendirmesine çıkarılacak.

Oy verme islemi





PAYLAŞ