indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016 Üniversite Halk Oylaması Başladı! - Haberler - indir.com

indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016 Üniversite Halk Oylaması Başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-03 16:43:27
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Etkinlik
2016'da yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz 'indir.com Mobil Uygulama Ödülleri 2016 Yarışması' sonrasında üniversitede öğrenim görmeye devam eden üniversite öğrencilerinin yarışacağı indir.com Mobil Uygulama Yarışması Üni için süreç ilerliyor. Türkiye'nin yoğun gündemi sebebiyle 2016 sonunda yapmayı planladığımız indir.com Mobil Uygulama Yarışması Üni süreci başladı ve Mayıs 2017'de sahiplerini bulacak. Üniersite öğrencilerinin hazırladıkları uygulamalar içinde kriterleri karşılayan yani uygun olan 48 uygulamadan hangilerinin dereceye ilk 10'a (dereceye) gireceklerin belirlenmesi için Halk Oylaması süreci başladı.

Halk oylaması sürecinde yarışmaya katılmaya hak kazanan mobil uygulamalardan beğendiğiniz ya da dereceye girmesini isteklerinize sitemizde yayınlanan uygulamaya ait indirme sayfasından oy verebilirsiniz.

Uygulamanın indirme sayfasında oylama nasıl yapılır?

İndirme sayfası üzerinden oy vermek için öncelikle indir.com'a üye girişi yapmanız gerekmektedir. Eğer üyeliğiniz yok ise butonlara bastıktan sonra Mobil Uygulama Ödüllleri Üniversite sayfasından uygulamaları tıklayıp içinde üyelik oluşturabilir veya sosyal medya hesaplarınızı kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Ardından beğendiğiniz herhangi bir uygulamanın sitemizdeki indirme sayfasında yer alan 'Beğendim' ya da 'Beğenmedim' butonlarına tıklayarak oy verme işlemini tamamlayabilirsiniz. 

Oylama sonunda ilk 10'a kalan uygulamalar 17 Nisan 2017 tarihinde açıklanacak ve 30 Nisan'da da Jüri Değerlendirmesi'ne alınacak. Halk oylaması sonrası dereceleri belirlenen finalistler Mayıs 2017'da kazanan uygulama sahibinin okulunda yapılacak ödül töreninde ödülünü alacak.

indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016 Üniversite Ödülleri

indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016 Üniversite Sponsorları





PAYLAŞ