indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016 Üniversite Finalistleri Belli Oldu - Haberler - indir.com

indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016 Üniversite Finalistleri Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 11 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-12 14:00:19
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz indir.com Mobil Uygulama 2016 Üniversite Yarışması'nda finale kalan mobil uygulamalar belli oldu. Halk oylaması sonuçlarına göre finale kalan uygulamalar haberimizde.

Başlangıçta yarışma kurallarına ve katılım şartlarına uyan 57 uygulamanın kabul edildiği yarışmanın oylama sürecinde bazı uygulamalar çeşitli nedenlerden dolayı diskalifiye edildi. Geriye kalan 55 mobil uygulama ise halk oylamasında yer aldı.

Bugün itibariyle en çok oy alan ilk 10 uygulama ile Jüri tarafından finale taşınan 5 uygulama, bundan sonraki süreçte Jüri değerlendirmesine girecek ve ilk 3'e giren uygulamalar belirlenecek.

Kazanan uygulama sahibinin üniversitesinde gerçekleşecek olan  indir.com Mobil Uygulama 2016 Üniversite'de açıklanacak. Birbirinden değerli ödülleri kazanma şansını yakalayan ve harf sırasına göre listelenmiş 15 finalist uygulamayı kısa bilgileriyle birlikte aşağıda bulabilirsiniz.

Suppread

Suppread Android işletim sistemine sahip telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir yabancı dil eğitim ve öğretim uygulamasıdır.
Suppread ile yabancı dil öğrenmek artık daha kolay çünkü bu uygulama ile birbirinden zevkli ve zengin kelime içerikli hikayeleri okurken aynı zamanda takıldığın kelimelerin anlamlarını da kısa bir basılı tutma işlemiyle öğreneceksin, üstelik internete bağlı olmasan bile! Sen bu hikayeleri okurken kelimeleri nasıl öğrendiğinin farkına bile varamayacaksın. Uygulamanın hedefi sürekli gelişen algoritması ve her ay yenisi eklenen hikayeler ile bizlere her zaman daha iyi deneyimler yaşatmak.

Adnagu

Adnagu; bir konu hakkındaki düşüncelerini rahatlıkla başkalarına anlatabileceğin ve başkalarının düşüncelerini öğrenebileceğin yeni bir sosyal oluşumdur.
Biz buraya başkalarının dünyası, buradakilere de Adnagu (başkası) diyoruz. Bu dünyada arkadaşlarını ve takipçilerini düşünmene gerek yok. Çünkü burada hepimiz bir başkayız.

 

Dice - Puzzle Game

  Sadece bir zar ile boş vakitlerinizi hem eğlenerek hem de düşünerek keyifle değerlendirebileceğiniz harika bir oyun olan Dicle-Puzzle Game şimdi ücretsiz bir şekilde Android'de.
Oyun da birbirinden zorlu,heyecanlı ve bir o kadar keyifli tam 16 bölüm bulunmakta.Oyunun içeriğinde havada duran kare tabanlı bir çok birleşik şekil bulunmakta.Oyundaki zarın sayı yüzeylerini ( 1,3,6 vb.) kare tabanlı yüzeylerde bulunan sayılar ile yüz yüze getiriyoruz ve tabi buda belirli sınırlar içinde gerçekleşiyor.

Bıdık - Fizik Oyunu

 Gayet eğlenceli bir oyun olan,evden kaçan sevimli ve minik hamster Bıdık amcası Sadık'ı bulmak için atlamalı,zıplamalı,heyecanlı ve bir o kadar da eğlenceli yola koyulur.Bizde bu oyunda sevimli Bıdık'a amcası Sadık'ı bulması için yardım ediyoruz.
Bıdık fizik tabanlı boş vakitlerinizi oldukça eğlenceli bir şekilde değerlendirmenizi sağlayacak bir bulmaca oyunudur.Oyun da amaç belirlenen süre bitmeden tehlikeli ve her yerde karşımıza çıkan flapları doğru şekilde ayarlamak,flapların arasından doğru ve dikkatli bir şekilde hareket ederek Bıdık'a amcasına ulaşması için doğru yolu bulmada yardımcı olmak.

Save Jellies

iOS cihazlar için tasarlanmış bulmaca oyunlarından biri olan Save Jellies, ücretsiz olarak indirilip oynanmaya hazır durumda.
Save Jellies oyunu, jöleden oluşan anne karakteri ve 4 çocuğunun yollarının ayrılması ile başlıyor. Kasırga sırasında denizde olan jöle anne ve çocuklarının farklı adalar düşmesi hikayesinin verilmesi ile oyuncular devreye giriyor. Save Jellies oyununda temel hedef jöle anne ve çocukları arasındaki adalara köprüler kurmak oluyor. Oyunda her çocuk jöle farklı bir renge sahip.

Black Blue

Kritik noktaları bularak eşsiz şekilleri çizmeye çalışıyorsunuz
Düşünmeye dayalı harika bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Black Blue, birbirinden zorlu,zevkli bölümleri ve eşsiz mekanikleriyle dikkat çekmekte. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunda sürekli dikkat edip, düşünmeniz gerekiyor.

 

Üniversiteye Hazırlanıyorum

 

Üniversiteye Hazırlanıyorum, uygulaması Üniversite sınavına girecek kişilerin veya velilerin verimlilikle kullanabileceği, genel seviye takip seçeneği sunan bir uygulamadır.
Üniversite sınavına girecek kişiler planlı çalışarak az olan zamanı en iyi şekilde değerlendirebilirler. Zamanı değerlendirmek için Üniversite sınavına yönelik olarak hazırlanan bu uygulama ile kendinizi sınırlandırabilir, yapmanız gerekenleri ve yaptıklarınızı not olarak kendinizi değerlendirme seçenekleri sunan bir uygulamadır.

 

Adventure of Herald

Adventure of Herald oyunu Android sistem kullanan akıllı cihazlar için tasarlanmış Türk yapımı bir macera oyunudur.
Türk yapımı olan Adventure of Herald oyununda, kahramanı zıplatarak önünde bulunan zorlu engelleri geçmesini sağlamak temel hedef. Oyunda en yüksek skoru elde eden kullanıcı Gökyüzü Krallığının lideri oluyor. Bunun yanında oyunda tek bir platform değil birbirinden farklı çok sayıda platform bulunuyor. Oyunculara tek bir tane zıplama seçeneği değil birden fazla zıplama seçeneği de sunuluyor. Oyun karakteri ne kadar yükseğe sıçrar ise alacağı puan da o kadar artıyor.

Tuvalet Bul

Acil durumlarda ne yapacağınızı bilmediğiniz anlarda kullanacağınız müthiş uygulama
Uygulama içerisinde hızlı/detaylı arama parametrelerine göre konumunuza en yakın tuvaletleri bulabilirsiniz. Bulduğunuz tuvaletlerin detay sayfasına gidip tuvalet hakkında eklenen fotoğrafları ve yorumları okuyabilir, siz de ekleme yapabilirsiniz.Yeni bulduğunuz ve uygulamada bulunmayan tuvaleti de ekleyebilirsiniz.

Drum Pads

Sende DJ olup eğlenmek istiyorsan bu uygulama tam sana göre.
Drum Pads uygulamasını Andrid mobil cihazınıza indirerek müzik kulağınızı parmaklarınızla telefonunuzda şarkı, ritim ve müzik oluşturarak geliştirebilirsiniz. Bunu yaparken aynı zamanda oldukça eğlenebileceğiniz Drum Pads uygulamasında Dubstep gibi sesler sizi bekliyor. Drum Pads uygulaması ile gerçekten iyi bir müzik üreticisi olabilirsiniz. Her şey parmaklarınızın ucunda. Drum Pads tamamen ÜCRETSİZ bir uygulamadır.

 

Alien Base VR Sanal Gerçeklik

 

Alien Base VR Sanal Gerçeklik oyunu ile kendini oyunun içindeymiş gibi hissetmeye hazır ol.
Gelişen teknoloji ile birlikte oyunlar da eski oyunlara göre çok fazla fazla yol kat etti. Artık oyunlarda sanal gerçeklik diye bir kavram ortaya çıktı. Sanal oyunlarda ki görsellerin gerçekçiliği, renklerin çok iyi olması ve tabi birde seslerinefektlerinin etkileyici olması oyun oynarken heyecanınıza heyecan katıyor ve aynı zamanda kendinizi oyunun içindeymişsiniz gibi bir hissiyata kapılıyorsunuz. Alien Base VR Sanal Gerçeklik, oyununda da kendinizi oyunun içinde birebir savaşıyormuşsunuz gibi hissedeceksiniz.

 

OriLand 2 Adventure

OriLand 2 için hazırlanmış sesler ile kendinizi adeta oyunun içerisinde hissedeceksiniz, gizemli ambiyansları ile OriLand 2 seni bekliyor.
Oriland 2 oyunu Ori stüdyosunun macera severlere sunmuş olduğu aksiyon dolu bir oyundur. Android işletim sistemine sahip mobil cihazınızda rahatlıkla oynayabileceğiniz bir oyundur. Ses efektleri ve görselliği sayesinde kendinizi addeta oyunun içinde hissetmeniz mümkün. Oriland 2 oyunu sizi bir çok macera dolu dünyaya götürüyor. Amacınız ise bu dünyadaki canavarları yok ederek bir sonraki bölümü ulaşmak. Her bölüm sonunda açılan her level sizi bir sonraki macera dolu dünyaya götürecek.

Public Sports

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza indirerek spor yapmak artık daha eğlenceli.
Spor yapmak insanın vücut sağlığı açısından ve kaliteli zaman geçirmek için oldukça gerekli olan bir aktivitedir. Fakat yalnız spor yapmaktan sıkılıyorsanız, bu da sizi spordan uzaklaştırıyorsa Public Sports uygulaması tam da size göre bir uygulamadır. Public Sports uygulması ile spor dünyasının çığır açan, en yenilikçi etkinlik ve sosyal paylaşım platformu ile tanış. Bu mobil uygulama sayesinde; koşu, yürüyüş, bisiklet, basketbol, voleybol, functional training, yoga ve pilates gibi birçok spor branşı ile ilgilenebilirsiniz.

Sınav Koçu (YGS)

 

Sınav Koçu (YGS) uygulaması, Android cihazlar için ücretsiz indirilme özelliğine sahip bir eğitim uygulaması.
Üniversiteye girişin ilk basamak sınavı olan YGS (Yükseköğretime Geçiş Sınavı) için özel geliştirilen bu uygulama ile öğrencilerin çalışma takibinin kolaylaştırılması hedefleniyor. Uygulama kullanıcılarına, sınav konularının takibini ve hangi konuları bitirip hangi konuların eksik kaldığını görmelerini sağlıyor. Bitirilen konular pasta grafiği şeklinde kolaylıkla izlenebiliyor.

 

Dev Secure; Mobile Antivirus

Dev Secure Mobile Antivirus; Android işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarınız için özel olarak geliştirilmiş, mobil cihazlarınızda, hackerların ürettiği modern virüsler ve casus yazılımlara karşı koruma sağlayabilen, yapay zekaya sahip, çok
Dev Secure Mobile Antivirus; Android işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarınız için özel olarak geliştirilmiş, mobil cihazlarınızda, hackerların ürettiği modern virüsler ve casus yazılımlara karşı koruma sağlayabilen, yapay zekaya sahip, çok yönlü koruma kalkanı oluşturabilen Akıllı Antivirüs uygulamasıdır.




PAYLAŞ