indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016 Halk Oylaması Başladı! - Haberler - indir.com

indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016 Halk Oylaması Başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-05-01 10:27:09
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz 'indir.com Mobil Uygulama Ödülleri 2016 Yarışması' nda yarışacak mobil uygulamalardan ilk 10'a (dereceye) gireceklerin belirlenmesi için Halk Oylaması süreci başladı.

Halk oylaması sürecinde yarışmaya katılmaya hak kazanan mobil uygulamalardan beğendiğiniz ya da dereceye girmesini isteklerinize sitemizde yayınlanan uygulamaya ait indirme sayfasından oy verebilirsiniz.

YARIŞMAYA KATILAN TÜM UYGULAMALARI BURAYA TIKLAYARAK GÖREBİLİRSİNİZ

Uygulamanın indirme sayfasında oylama nasıl yapılır?

İndirme sayfası üzerinden oy vermek için öncelikle indir.com'a üye girişi yapmanız gerekmektedir. Eğer üyeliğiniz yok ise butonlara bastıktan sonra yönlendirileceğiniz sayfadan üyelik oluşturabilir veya sosyal medya hesaplarınızı kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Ardından beğendiğiniz herhangi bir uygulamanın sitemizdeki indirme sayfasında yer alan 'Beğendim' ya da 'Beğenmedim' butonlarına tıklayarak oy verme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Oylama sonunda ilk 10'a kalan uygulamalar 3 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak ve 7 Mayıs'ta da Jüri Değerlendirmesi'ne alınacak. İlk 3'e giren finalistler ise 14 Mayıs 2016'da Bahçeşehir Üniversitesi'nde düzenlenecek olan 'Mobil Etkinlik' kapsamında yapılacak ödül töreninde açıklanacak.





PAYLAŞ