indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2015 Başlıyor! - Haberler - indir.com

indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2015 Başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Türkiye'deki mobil uygulama geliştiricilerine destek olmak amacıyla, geçen yıl ilk defa düzenlediğimiz indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Yarışması'nın ikincisi başlıyor. Yarışma başvurularını 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren almaya başlayacağız.

Yediden yetmişe mobil uygulama geliştiren herkesin katılımına açık olacak mobil uygulama yarışması sayesinde, ayrıca katılımcılar geliştirdikleri uygulamaları tanıtma şansına sahip olacakları gibi finale sadece en yüksek oyu alan uygulamalar kalacak.

Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz yarışmadan kısa bilgiler verecek olursak;

indir.com Mobil Uygulama Ödülleri 2014 Yarışması adıyla düzenlediğimiz yarışmaya 200'ün üzerinde uygulama geliştiricisi başvuru yaptı. Halk oylamasıyle ön elemeye tabii tutulan uygulamalardan sadece 10 tanesi Jüri değerlendirmesine alınarak, ilk 3'e kalan uygulamalar finale kalabildi.

Finale kalan uygulamalardan Akche Mali Hesap Yönetimi uygulamasıyla Murat GÜR birinci, Pickr.Us adlı uygulamasıyla Tuncay Namlı, Kubilay Kahveci ve Çağlar Gündoğdu ikinci ve Tuttu mu? uygulamasıyla Hakan Özkelemci üçüncülüğe layık görüldüler.

San Francisco tatili, Antalya Tatili, Kapadokya Tatili'nin yanı sıra ReklamStore ve Camekan'dan ücretsiz reklam desteği, Reknova'dan uygulamaların siteleri için ücretsiz SEO desteği, Userspots'tan UX Testleri için 10 saatlik laboratuvar kullanımı ve indir.com'dan uygulamaların tanıtımı desteği gibi birbirinden değerli ödüllerin verildiği yarışmada kazananlar ayrıca farklı modellerde Nokia Lumia akıllı telefon sahibi oldular.

indir.com Mobil Uygulama Ödülleri 2014 Yarışması'nın kazananları Android Geliştirici Günleri-ODTÜ Etkinliği'nde yapılan törenle birlikte ödüllerine kavuştular.

Başvuruları 1 Ocak 2015 tarihinden almaya başlayacağımız yarışmamıza katılmak isteyen tüm mobil uygulama geliştiricilerinin bu maraton için hazırlıklara başlamalarını, yarışma kuralları ve yarışma takvimiyle ilgili bilgi almak için de sitemiz indir.com'u takip etmelerini tavsiye ediyoruz.





PAYLAŞ