indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Üçüncüsü: Tuttu mu? - Haberler - indir.com

indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Üçüncüsü: Tuttu mu?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Özellikle şans oyunları oynayan mobil kullanıcılar için geliştirilmiş bir Windows Phone uygulaması olan Tuttu mu?, bu yıl ilk defa düzenlenen indir.com Mobil Uygulama Ödülleri 2014 Yarışması'nın üçüncü kazananı oldu.

Bağımsız uygulama geliştiricisi Hakan Özkelemci tarafından ortaya çıkarılan uygulama; kullanıcıların Sayısal Loto, Süper Loto, On Numara ve Şans Topu gibi şans oyunu kuponlarını cihazlarının kamerasına okutarak kazanıp kazanamadıklarını kolay bir şekilde öğrenebilmelerini sağlıyor.

Hakan Özkelemci - Ercan Polat

16-17 Mayıs tarihlerinde Android Geliştirici Günleri'nde düzenlenen indir.com Mobil Uygulama Ödülleri töreninde indir.com Kurucu Ortağı Hasan Yaşar tarafından üçüncü olduğu açıklanan uygulamanın geliştiricisi Hakan Özkelemci plaketini, Akınsoft Sektörel Yazılımlar Müdürü Ercan Polat'dan aldı.

Ayrıca Nokia'nın sponsorluğunda verilen Windows Phone özel ödülüne de layık görülen Özkelemci, Nokia Lumia 820 telefonunu da Finlandiya, Tampera'daki Microsoft'ta Teknoloji Uzmanı olarak görev yapan Attila Csipa'dan aldı.

Atilla Csipa - Hakan Özkelemci

Tuttu mu? uygulamasının kazandığı diğer ödüller ise şöyle; Kapadokya Tatili,Camekan'dan 500 TL'lik Google Adwords reklamı, Reknova'dan uygulamanın sitesi için 3 aylık seo hizmeti, Userspots'tan UX Testleri için 10 saatlik laboratuvar kullanımı, indir.com'dan 3 aylık uygulamanın tanıtımı.

Uygulamayı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Windows Phone cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ