indir.com Haftanın En Çok Okunan Yazıları 13-19 Kasım 2017 - Haberler - indir.com

indir.com Haftanın En Çok Okunan Yazıları 13-19 Kasım 2017

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-20 15:00:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Donanım

Bu Pazartesi'de tıpkı diğer haftalarda olduğu gibi son 7 günde indir.com'da neler olmuş, en çok hangi haberler ilgi görmüş sizlerle paylaşarak "Haftanın En Çok Okunan Yazıları" hakkındaki merakınızı gidereceğiz :)

WhatsApp'ta 'Herkesten' Silinen Mesajlara Nasıl Ulaşılır?

Whatsapp'ta, Android kullanıcıları tarafından bildirim günlüğündeki herkesten silinen mesajlara istenildiği takdirde yeniden ulaşılabiliyor.

 

Instagram'a Yeni Özellikler Geldi!

Artık Instagram'ın mobil uygulamasını indirmeden Instagram'a tarayıcıdan hikaye ekleyebilecek, tarayıcıdan hikayeleri görüntüleyebilecek ve gönderileri kaydedebileceğiz.

 

iOS 11.1.1 çıktı ama 'YÖK' sorunu hala aynı...

Daha önceden Apple cihazların klavyelerinde ve Siri'de yaşanan problem giderildi. Konuyla ilgili duyuru yayınlayan Apple, iOS 11.1.1 güncellemesinin dosya boyutunu 54 MB olduğunu açıkladı.

 

Pinterest, görsel aramalara yeni Lensler ekledi.

Görsel ağırlıklı bir paylaşım sitesi olan Pinterest uygulaması yenilendi, görsel armalar listesinde yeni lensler kullanıcılara sunuldu.

 

Samsung Galaxy S8'de Yeni Renk: Burgonya kırmızısı

Yeni tasarımıyla kullanıcıların dikkatini çeken Galaxy S8, şu an sadece Güney Kore'de satılıyor.

 

Google Chrome'dan 2 Kat Hızlı Firefox Quantum İndirilmeye Hazır!

Mozilla, yeni Firefox Quantum tarayıcısı ile birlikte rakiplerine adeta kafa attığı yeni güncellemesini kullanıcılarına sundu!

 

iOS 11.2 Beta 3 Yayınlandı!

Apple, geçtiğimiz haftalarda iOS 11.2'nin ikinci geliştirici betasını yayınlamıştı. Bugün itibariyle geliştirici betasının üçüncü versiyonunu da yayınladı.

Playstation Amerika'nın Black Friday indirimleri belli oldu. Playstation 4, Playstaton VR ve Playstation 4 kontrolcüsü indirime girecek ürünler arasında. 1TB Playstation'un fiyatı 200 dolara düşecek.

 

Playstation 4, 200 dolar!

Playstation Amerika'nın Black Friday indirimleri belli oldu. Playstation 4, Playstaton VR ve Playstation 4 kontrolcüsü indirime girecek ürünler arasında. 1TB Playstation'un fiyatı 200 dolara düşecek.

 

Meizu, Türkiye pazarına giriyor!

Çin'de 2003 yılında kurulan Meizu, çok kısa bir sürede büyüdü ve ülkenin en büyük 5 akıllı telefon markası haline gelmeyi başardı. Bunun üzerine Avrupa ve dünyaya da açıldı.

 

Merakla beklenen Samsung Galaxy A7 (2018) detayları ortaya çıktı!

Samsung'un merak edilen cihazlarından A serisi üyesi Samsung Galaxy A7 (2018) özellikleri ortaya çıktı.





PAYLAŞ