indir.com geçen ayın (1-31 Ekim 2017) en çok merak edilen haberleri - Haberler - indir.com

indir.com geçen ayın (1-31 Ekim 2017) en çok merak edilen haberleri

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-02 11:20:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Kasım ayına yeni girdiğimiz şu günlerde, önceki ay en çok okunan haberlerimizi merak ettik ve acaba en çok hangi haberler okundu diye düşündük, araştırdık. 2017'nin Kasım ayında oyun ve teknoloji haberleri arasında en çok ilgi gören, okunma sayısı en fazla olan haberlerimizi sizler için derledik ve özet olarak paylaşıyoruz.

  1. T.C. Merkez Bankası'ndan Bitcoin Hamlesi

    Türkiye'de ve dünyada gittikçe yaygınlaşan ve oldukça fazla kişi tarafından kullanılan dijital para Bitcoin için T.C. Merkez Bankası hızla harekete geçti. Merkez Bankası, sayısal teknolojileri ve yansımalarını tanımak için yeni bir çalışma grubu oluşturdu. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Sermaye Piyasası Kurulu ve Hazine'nin de dahil edilmiş olduğu çalışma grubuna yakında Maliye'nin de katılması beklenmektedir.
  2. WhatsApp'ı İnternetsiz Kullanma

    artık internetsiz WhatApp kullanmak artık mümkün. Ancak internetsiz WhatsApp şimdilik sadece Android cihazlarda çalışmaktadır. İşte WhatsApp'ı internetsiz kullanabilmek için yapmanız gereken 5 adım
  3. Microsoft, Bitcoin Ödemelerini Kabul Etmeye Başladı!

    Microsoft, bundan sonra ödemelerinde Bitcoin kullanıcılarının hesaplarına para yatırma işine izin verecek.
  4. App Store'da En Fazla İndirilen 20 Uygulama

    App Store'da son dönemin en fazla indirilen 20 uygulamasını sizler için derledik. Uygulamaların indirme linklerini yazının sonunda bulabilirsiniz.
  5. GTA Online'a Yeni Stockpile Modu Geldi

    Online yapısı ile birçok kişi tarafından oynanan GTA Online sürekli olarak yenilikler kazanarak oyun güncel ve ilgi üst seviye tutulmaya devam ediyor. Şimdi ise yeni bir Adversary modu ve yeni bir araç modu bu hafta oyuncular ile buluşuyor.
  6. Battlefield 1'in Ekim güncellemesi sunuldu

    Geçen yıl ortalama bu zamanlarda piyasaya sürülen Battlefield 1, 1. Dünya Savaşı konusuyla oldukça beğeni toplayan bir oyun olmuştu. Kısa bir süre önce oyuna Ekim ayı güncellemesinin geldiği duyuruldu ve güncellemenin ayrıntılarına dair bilgi paylaşımında bulunuldu. Oyunda bir takım hataların olduğu biliniyordu ve oyun severler tarafından bu hatalar dile getiriliyordu. PS4, Xbox One ve PC için çıkan güncelleme büyük çoğunlukla hata düzeltmelerini içeriyor. Şu an için indirilebilir durumda olan güncellemeden yararlanmak isteyen oyuncuların, güncellemeyi kendilerinin indirmesi gerekiyor.
  7. Android Kullanıcıları Uygulamalarda Ne Kadar Vakit Geçiriyor

    Günümüzde akıllı telefon kullanım oranı bir hayli yoğun olurken, cihazlar için geliştirilmiş olan uygulamalarda önemli bir rol oynuyor. Android tarafı için kullanıcıların uygulamalarda geçirdiği zaman yayınlanan bir rapor ile belli oldu. Google'ın Android ekosistemi dünyanın en büyük uygulama mağazası olan Google Play Store'a sahip durumda. Uygulama noktasında bir hayli zengin olan bu platform kullanıcıları üzerinde büyük bir vakit geçirtiyor. App Annie analiz şirketi tarafından yapılan araştırma ile 2017'nin üçüncü çeyreğinde tam 325 milyar saat uygulama başında geçirmiş durumda.
  8. iPhone X Fiyatlarında Geri Vites mi Olacak?

    Apple'a yakınlığı ile bilinen Japon kaynak Macotakara tarafından aktarılan bilgiler doğrultusunda iPhone X'in özelliklerine sahip olan daha uygun fiyatlı iPhone X modelleri yakında geliyor. İddialara göre yeni model iPhone X 90 dolar daha ucuz olacak.
  9. Google, en iyi uygulamaları seçti!

    Editörün seçimi bölümünün bir farklı versiyonu olan Android Excellence'in son bahar seçimleri, Google'ın dediğine göre, "harika tasarımları, ilgi çekici kullanıcı deneyimleri ve yüksek performansları" nedeniyle seçildiler. Listede aralarında tanıdıklarınız olsa da, daha önce hiç görmediğiniz uygulamalarla da karşılaşabilirsiniz.
  10. Hasan Yaşar ile Günün Özeti 2 Ekim 2017

    indir.com 'un kurucularından Hasan Yaşar'ın sosyal medyada paylaşmış olduğu Günün Özeti şeklindeki paylaşımlara artık indir.com'dan ulaşabilirsiniz.







PAYLAŞ