iMessage En Sonunda Android İçin de Geldi! - Haberler - indir.com

iMessage En Sonunda Android İçin de Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-17 22:00:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Donanım

Apple'ın sadece kendi cihazları için sunmuş olduğu iMessage, bir üçüncü parti uygulama sayesinde Android'e için de geldi. Fakat sizlere birde kötü haberimiz var. Bu uygulama muhtemelen uzun süre ayakta kalamayacak.

weMessage, 16 yaşındaki geliştirici olan Roman Scott'un oluşturmuş olduğu sunucu ve istemciden oluşan bir yazılım. Geliştirmiş olduğu mesaj çözümünü Reddit'te paylaşmış olan Scott, görünüşe göre çözümü ile ilgi çekti.

Scott'un böyle bir çözümü sunmuş olan ilk kişi olmadığını belirtmekte fayda var. Bir Mac bilgisayar üzerinde mesajları Android'e yönlendirebilen bir sunucu çalıştırmak, iMessage'ı Android'e getirmek için oldukça akıllıca bir yol. Sorun ise bu tür çözümlerin Apple tarafından keşfedilerek önünün kapatılması.

Scott, diğer geliştiricilerin aksine uygulamayı desteklemeyi sürdürmek istediğini ve Apple tarafından engellenmesi halinde güncelleme yayınlayacağını söyledi. Buraya kadar her şey güzel olsa bile, Apple'ın Scott'un önüne aşılması güç bir engel çıkarıp çıkarmayacağını bilemiyoruz.

Apple'ın engeli gelene kadar iMessage'ı Android'de kullanmanız, weMessage sayesinde mümkün.





PAYLAŞ