İkinci El Arabaların Piyasa Değerini Gösteren Mobil Uygulama Araba Değeri - Haberler - indir.com

İkinci El Arabaların Piyasa Değerini Gösteren Mobil Uygulama Araba Değeri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-25 16:00:14
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ülkemizin bir hayli ilgi gören pazarlarından birisi olan ikinci el otomobil piyasasında her cebe uygun fiyatlar görebiliyoruz. Bu noktada fiyatı değmeyen arabalar için uçuk rakamlarda olabiliyor. Buna bir çözüm getirmek adına araba değeri hesaplayabilen bir yeni mobil uygulama geliştirildi. Ülkemizde akıllı telefonlar nasıl ilgi görüyor ise bir o kadar ikinci el otomobil piyasasıda yoğun bir ilgi görüyor. Türkiye?de ise yılda yaklaşık 5 milyon ikinci el araba satışı gerçekleşiyor. Bu noktada Avrupa?nın en büyük ikinci el araç pazarına sahibiz diyebiliriz.

Araç satışları bir hayli bu rakamlara ulaşmış olsada, araç sahiplerinin hala problem yaşadığı noktalar bulunuyor. Bu noktada araçlarının kaç para ettiği önemli sorunlardan birisi diyebiliriz. Şuan için piyasada satılan aynı araçlardan baz alınarak yada işten anlayan bir kişiye danışılarak fikir ve ücret işleri anlaşılmaktadır. Ancak bankalar ve otomobil bayileri gibi kurumlar ikici el araç değerini hesaplarken bazı endüstriyel çözümler kullanıyorlar. Ancak son kullanıcı için ise böyle bir çözüm bulunmuyordu.

Kurumsallara veri hizmeti sunan Garaj Sepeti ve Garaj Data firması tarafından son kullanıcılar için ücretsiz bir araba değeri hesaplayabilen Araba değeri mobil uygulaması geliştirilip yayınlandı. Pratik bir kullanıma sahip bu uygulama ile 30 saniyede araç bilgilerini girerek o aracın o gün hangi fiyatlar ile hızlı bir satış gerçekleşeceği ve fiyat noktasında belirlemeniz gereken rakamlar gözüküyor. Dinamik bir yapıya sahip olan bu uygulama sürekli güncelleniyor ve fiyatlarda değişiklik gösteriyor. Uygulamayı hem iOS hemde Android için ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.





PAYLAŞ