İki Bin TL'ye iPhone Uygulaması: Vizzywig 4K - Haberler - indir.com

İki Bin TL'ye iPhone Uygulaması: Vizzywig 4K

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Sahip olduğunuz ya da İki bin TL gibi bir fiyatla satın alacağınız iPhone için bir uygulamaya 2 bin TL ödeme yaparak sahip olmak ister misiniz? Sanki verdiğiniz cevap 'HAYIR'. Ancak i4software adlı geliştirici firma sizden farklı düşünüyor. Vizzywig 4K adı verilen uygulamanın fiyatı tam 2.099 TL.

iPhone 5S telefonlar için özel olarak geliştirilmiş ve iOS 7 üzeri sürümlerde çalışan Vizzywig 4K adlı uygulama 4K videolar çekip oluşturmanızı sağlıyor. Saniyede 10 kare çekimi yapılmasına izin veren uygulama aslında video kaydı yapmıyor. Birden fazla fotoğrafı birleştirerek tek bir görüntü haline getiren uygulama teknik olarak 4K fotoğrafları saniyede 24 kare hızla yakalıyor.

Vizzywig 4K

Çekilen görüntüleri tek bir 4K video oluşturulacak şekilde birleştiren uygulama tüm karelerin çekimini iPhone 5S'in 8MP sensörünün tamamını kullanarak gerçekleştirdiği gibi bu sayede sıkıştırılmamış orijinal kalitede görüntüler elde edebiliyor.

Her kareyi birbirinden bağımsız olarak çeken uygulama, video klip içerisindeki her bir kareye erişim ve bu kareleri tek tek düzenlemenize de imkan tanıyor. Ayrıca uygulama çekim işini otomatik hale de getirebiliyor. 

Vizzywig 4k

Tüm bunlara ek olarak içerisinde yer alan video editörü sayesinde uygulama oluşturulacak olan video görüntüler için geçiş ekleme, jenerik ekleme ve Youtube'a yükleme gibi özellikleri de sunabiliyor.

Bugüne kadar yayınladığımız en pahalı uygulama diyebileceğimiz Vizzywig 4K'yı incelemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ