Huawei'nin yeni 3 Arka Kameralı Amiral Gemisi - Haberler - indir.com

Huawei'nin yeni 3 Arka Kameralı Amiral Gemisi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-23 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Önümüzdeki ay ile beraber duyurusu gerçekleşmesi beklenen P20 modeli hakkında yeni bir görsel sızdırıldı. Çinli teknoloji devi Huawei'nin başarılı Mate 10 ve Mate 10 Pro serisi sonrasında yeni 2018 cihazları oldukça iddialı bir şekilde gelecek. Önümüzdeki ay Paris'te gerçekleşecek olan etkinlik ile yeni P20 modellerini göreceğiz. Cihaza dair özellik sızıntıları gelmeye devam ederken şimdi ise bazı görseller ortaya çıktı. Bu noktada tasarıma baktığımızda önceki serilerde yer alan tasarım çizgisini koruyacağa benziyor. Ancak çerçeve noktasında P20 modelinin dahada ince bir yapı ile gelmesi bekleniyor.

Bu ay tanıtılacak olan model Galaxy S9 serisine sıkı bir rakip olarak gelmesi bekleniyor. Sızan görsellere göre cihazın ses açma ve kapama tuşu yer almıyor ve sağ alanda yer alan dokunmatik göstergeli güç düğmesi ile ses işlemlerinin de gerçekleştirilmesi bekleniyor. Tıpkı P20 modelinde olduğu gibi seri kamera yetenekleri ön planda bir model olacak. Bu noktada 3 kamera ile gelmesi düşünülen cihazın kamera yeteneklerine dair henüz bir bilgi yer almıyor. Diğer yandan modellerin bazı kaynaklara göre Mate 20, Mate 20 Pro ve Mate 20 Plus olarak görebileceğimizde belirtiliyor.

Yeni seri Google ve Apple'da olduğu gibi 3.5 mm ses girişine sahip olmayacak. Cihaz USB Type-C portu yardımı ile ses aktarımı yapabilecek. Şuan için bilinen özellikler bunlardan ibaret, modelin yakın zamanda resmi detaylarına erişeceğiz.





PAYLAŞ