Huawei'nin 2018'de Sunacağı 7 Yeni Akıllı Telefon Detayları - Haberler - indir.com

Huawei'nin 2018'de Sunacağı 7 Yeni Akıllı Telefon Detayları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-28 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemlerde sunduğu akıllı telefonlar ile rakiplerini çok hızlı bir şekilde geride bırakmaya devam eden Çinli üretici Huawei'nin 2018 yılında sunacağı yeni modeller meydana çıkmaya devam ediyor. İfade edilenlere göre şirket 2 Honor, 3 P serisi ve 2 Mate serisi modelleri ile pazara toplamda 7 alternatif model daha sokacak. LG, Apple ve Samsung gibi büyük satış rakamlarına erişen şirketlerin yanında Çinli üreticiler Huawei, Xiaomi ve OnePlus gibi isimlerde artık cihazlarından söz ettirmeye başladılar.

2015 senesinde çıkartmış olduğu Huawei P9 ile küresel pazarda dikkatleri toplayan şirket 2017 içerisinde sunmuş olduğu yapay zekalı işlemciye sahip Mate 10 Pro serisi ile dikkatleri toplamaya devam ediyor. Analizlere göre ise pazarın Apple'a ve Samsung'a rakip olarak ve büyük bir yükseliş sergileyen tek isim olarak Huawei gözüküyor. Şirketin 2018'in ikinci çeyreği ile beraber 3 farklı P serisini pazara sunması bekleniyor. Bunların ise P, P Plus ve P Lite olması beleniyor.

Yeni yıl ile beraber şirketin alt markası olan Honor'a yönelik yeni cihazlarda göreceğiz. Bu noktada genel bir listeleme yaparsak P Lite, P, Pro, Mate, Mate Pro ve 2 farklı daha Honor serisine yönelik cihazları 2018'de Huawei cephesinden göreceğiz. Cihazların oldukça iddialı olması beklenirken Apple'a ve Samsung'a köklü bir rakip yükselişe geçmeye hazırlanıyor diyebiliriz.





PAYLAŞ