Huawei P20 Pro Resmi Basın Görselleri Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Huawei P20 Pro Resmi Basın Görselleri Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-08 17:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Huawei'nin bu yıl çıkartacağı en güçlü amiral gemisi serisi P20'nin resmi basın görselleri sızdırıldı. Popüler sızıntı kaynağı olan Evan Blass tarafından Twitter üzerinden gerçekleşen yeni bir paylaşım ile Huwawei P20 Pro'nun nasıl bir görünüme sahip olacağı belli oldu. Cihazın ilk bakışta tasarım olarak iPhone X'te olduğu gibi çentikli bir yapıda bulunduğunu söyleyebiliriz. iPhone X cihazından daha küçük bir çentik alanına sahip olan modelin ince ekran çerçeveleri dikkatleri çekiyor. Ekranın alt bölümünde ise parmak izi tarayıcısı gözüküyor.

Çinli üretici Huawei, P20 serisini üç farklı model olarak pazara sunacak. Evan Blass tarafından sızdırılan görselin ise serinin en güçlü modeli olan P20 Pro'a ait olduğu ifade ediliyor. Siyah bir kasa ile gözüken bu yeni cihazın özellikle kamera performası noktasında üst seviye bir cihaz olması bekleniyor. Önceki nesil cihazda RGB sensör ile beraber ikinci monokrom kamerası bulunuyordu. Yeni seride ise çift kameraya ek olarak bir kamera daha bulunacak. Bu üçüncü kameranın 40 megapiksel çözünürlüklü ve 5 kat hibrit yakınlaştırma yeteneği bulunacak.

Cihaz donanım tarafında 19:9 en boy oranlı 2280 x 1080 piksel 5.7 inçlik bir ekran ile gelmesi bekleniyor. Modelde Kirin 970 işlemci seti ve Mali-G72 MP12 grafik birimi bulunacak. Serinin tüm detaylı bilgilerine 27 Mart tarihinde erişeceğiz.





PAYLAŞ