Huawei P10 MWC 2017 Öncesi Duyuruldu - Haberler - indir.com

Huawei P10 MWC 2017 Öncesi Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-17 15:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Huawei'nin yeni amiral gemisi modeli olan Huawei P10 modeli hakkında sızıntılar bitmek bilmiyor. MWC 2017 kapsamından önce Barselona'da duyurulması beklenen cihaz nihayet beklenenleri verdi. Firma paylaştığı bir video ile cihaz hakkında yeni detaylar vermeye devam etti. Video'da çıkış tarihinin ve etkinlik zamanının vurgulanmasının yanı sıra 'Dünyanın sizi görüş biçimini değiştirin.' Şeklinde de bir slogan veriliyor. Bu mesaj ile beraber yeni amiral gemisi P10 modelinin tasarımında farklılığa gideceği beklenirken bu durumu destekleyen unsurlarda video içerisinde bulunuyor.

Video sonunda dikkat çeken noktalardan biri ise arka planın tamamen yeşile dönüşmesi modelin renk seçenekleri arasında yeşilinde olacağı düşüncelerini akıllara getiriyor. Yeşil bir telefon daha önce görülmediği ve alışılmadığı için biraz farklı ve değişik olarak karşılanabilir. Bu renk haricinde Mor, Siyah, Altın rengi ve Beyaz seçeneklerininde olması olasılıklar arasında. Huawei P10 modeli kullanıcılara sunacağı donanımsal özellikler ile üst seviye segmente hitap edecek ve amiral gemisi konumunda bulunacak.

Huawei P10 ve P10 Plus Detaylar

Huawei P10 Plus teknik detaylarına bakarsak model 5.5 inç büyüklüğünde 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip bir ekran ile geliyor. Hem P10 hemde P10 Plus modellerinde firmanın ürettiği olan sekiz çekirdekli Kirin 960 işlemci çipseti kullanılacak. Grafik birimi olarak Mali-G71 MP8 yonga setinin kullanılacağı bu model tıpkı P9 ve P9 Plus modelleri gibi arka yüzeyinde 12 megapiksele sahip Leica üretim bir kamera sensörü bulunduracak.

Özelliklerin bu kadar birbirine aynı olmasının dışında P10 ve P10 Plus arasında ekran farklılığı bulunacak. P10 klasik düz bir ekran ile gelirken P10 Plus modeli her iki yana kavisli yapıya sahip bir ekran ile gelecek. Diğer yandan P10 Plus 8 GB RAM bulunduracağı düşünülürken normal modelin 4 GB RAM ile gelmesi olası durumlardan bir tanesi. Özellikler hakkında şimdilik söylenebilecekler bu kadar, daha detaylı anlatabilmemiz için 26 Şubat tarihini beklemeliyiz.





PAYLAŞ