Huawei P10 Lite Avrupa'da Ön Siparişe Açıldı - Haberler - indir.com

Huawei P10 Lite Avrupa'da Ön Siparişe Açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-17 15:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei'nin hali hazırda piyasada satışta olan P9 serisi akıllı telefonu çift arka kamerası ve Leica iş birliği ile dikkatleri çekmişti. Cihaz özellikle monokrom kamerası ile oldukça kaliteli siyah beyaz fotoğraflar çekebiliyordu. Fotoğraf severlerin tercih edebileceği seri olan P serisinin yeni cihazları Huawei P10 serisi Mobil Dünya Kongresi 2017 etkinliği kapsamında ilk olarak gözükmüştü. Henüz resmi olarak duyurulmuş olmasa da bu yeni cihaza dair bir çok sızıntı ile beraber özellikleri de gün yüzüne çıktı. Bu sızıntılar sonrasında Huawei P10 Lite modeli için Avrupa'da ön siparişler alınmaya başlandı.

Bir HDBlog haberine göre merkezi İtalya'da olan online perakende sitesi tarafından Huawei P10 Lite için ön sipariş alınmaya başlandı. Site açıklamasına bakacak olursak, bu telefonun 11 Nisan'da satışının başlanacağı belirtiliyor. Huawei P10 Lite cihazına ait tasarım görselleri henüz belli olmasa da cihazın kimlik kartındaki teknik detayları büyük oranda belli oldu. Öyle ki modelde 5.2 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüğe sahip bir ekran kullanılırken sekiz çekirdekli işlemci ve 4 GB RAM'ın olmasına kesin gözü ile bakılıyor. 32 GB dahili depolamanın olacağı cihazda 12 megapiksel çözünürlüklü kamera eşlik edecek.

Tek SIM kart girişine sahip olması beklenen Huawei P10 Lite modeli kutudan işletim sistemi olarak Nougat yüklü bir şekilde çıkması bekleniyor. P10 Lite modeli beyaz, siyah ve altın rengi seçenekleri ile Avupa'da 350 avro'dan raflardaki yerini alacak. Huawei P10 ve P10 Plus ise MWC 2017 etkinliğinde tanıtılmış idi. Bakalım bu yeni P10 Lite modeli özellikleri ve fiyatı ile kullanıcılara isteneni verebilecek mi göreceğiz. Diğer yandan bu modelin ülkemizde satılıp satılmayacağı ise belirsizliğini koruyan bilgiler arasında bulunuyor.





PAYLAŞ