Huawei Nova Lite ve Honor 8 Lite Modelleri Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Huawei Nova Lite ve Honor 8 Lite Modelleri Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-23 13:25:25
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei'nin yeni akıllı telefonlarının tanıtımı bitmek bilmiyor. Son olarak Honor V9 modelini tanıtan firma şimdi Honor 8 Lite ve Nova Lite modellerini tanıtı. Huawei tarafından yapılan lansman ile Honor V9 cihazı tanıtılmıştı. Honor V9 daha çok üst seviye kategoriye hitap ederken aynı lansman kapsamında orta seviye cep dostu Nova Lite ve Honor 8 Lite modelleride tanıtılmıştı. Hatırlarsak Nova serisi Nova, Nova Plus ve son olarak Nova Lite olarak 3 cihazdan oluşmakta. Şimdi gelin bu orta seviye bütçe dostu cihazların teknik detaylarına bakalım.

Honor 8 Lite ve Nova Lite Detaylar

Nova Plus ve Nova serisinin en uygun fiyatlı üyeli olan Nova Lite modelinde Huawei, Kirin 655 çipset işlemcisini kullanıyor. 3 GB RAM belleği bulunan bu model 5.2 inç büyüklüğe sahip Full HD bir ekran paneli bulunacak. 16 GB dahili depolamanın yanı sıra Nova Lite modelinde 3000 mAh bir pil büyüklüğü bulunuyor. Kamera noktasında 8 megapiksel ön kamerası bulunan bu cihazda 12 megapiksel çift kameralı bir ana kamera bulunuyor.

Tanıtılan diğer model olan Honor 8 Lite cihazına bakacak olursak yine işlemci olarak Kirin 655 modeli tercih edilen cihazda hem 3 GB hemde 4 GB RAM belleği bulunan farklı versiyonları bulunacak. Bu farklılığa 32 ve 64 GB dahili depolamalı versiyonlarda eşlik edecek. Diğer yandan 5.2 inç büyüklüğünde Full HD ekrana sahip model microSD kart desteği ile genişleşebilir hafızaya sahip. 5 Megapiksel ön ve 12 megapiksel ana kamera ile gelecek. Diğer model Nova Lite gibi bu cihazda da 3000 mAh pil bulunuyor.

Huawei'nin bu orta seviye özelliklere sahip cihazlarının fiyat noktalarına gelecek olursak, Honor 8 Lite 3GB/32GB olan versiyonu 150 dolar iken 4GB/32GB olan model ise 200 dolar fiyat etiketi ile piyasada yerini alacak. 4GB/64GB olan versiyonun ise 250 dolar gibi bir rakamda teknoloji marketlerde satılması bekleniyor.





PAYLAŞ