Huawei, Mobil Dünya Kongresi'nde birçok yeni ürün tanıtacak - Haberler - indir.com

Huawei, Mobil Dünya Kongresi'nde birçok yeni ürün tanıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-21 14:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Sayılı günler sonrasında gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi, teknoloji tutkunlarını heyecanlandırmış durumda. Kongre kapsamında birçok teknoloji devi şirket, yeni ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri, teknoloji dünyasının önemli markalarından biri olan Huawei. Huawei, MWC'deki etkinliğini, 'Daha İyi Bir Gelecek için ROADS' temasıyla gerçekleştirecek. Huawei, 'Küresel Endüstri Öngörüsü' (Global Industry Vision) göre bir raporda yayınladı. Yayınlanan rapora göre, AI'nın olanaklı kıldığı 4. Sanayi Devrimi, teknolojiyi nesnelerin birbirine bağlı olduğu ve akıllı olduğu bir dünyaya götürecek. Raporda verilen bir diğer bilgi, dijital dönüşüm pazarının 23 trilyon dolar değere ulaşacağı yönünde. Raporun diğer detayları, Huawei tarafından MWC'de açıklanacak.

Kişisel akıllı cihazların sayısı 40 milyonu bulacak

Açıklanan raporda yer alan ve dikkat çeken bir diğer bilgi, kişisel akıllı cihazların sayısının, 2025 yılına kadar 40 milyona çıkacağı. Akıllı cihaz kullanıcılarının, %90'ı kişisel asistana sahip olacak. 2025 yılında, kamu hizmetleri, ulaştırma, üretim, sağlık, tarım, finans sektörlerinde kullanılacak 100 milyarlık bir, bağlantı ağının olacağı söyleniyor. Bağlantı ağları, bu sektörlerin dijitalleşmesini sağlayacak.

Huawei Carrier BG Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Ryan Ding, açıklanan raporla ilgili, 'Veri üretimi günümüze oranla 20 kat bir artış gösterecek. Böylesi bir yeni veri, sonsuz bir bilgi ve değer kaynağı olarak hizmet veren muazzam bir veri alanı haline gelecek. Huawei, ileriye doğru giderken, tamamen bağlantılı, akıllı bir dünya için her insanı, evi ve kuruluşu dijitalle buluşturmaya kararlı şekilde çalışıyor. Huawei, bilgi, otomasyon ve akıllı teknolojilerinin gelişebileceği verimli topraklar sağlamak için BİT altyapısına ve akıllı cihazlara odaklanıyor.' diye konuşuyor ve konuşmasını şöyle sürdürüyor, 'İşimizde sürdürülebilir büyümeyi sağlamak için önce dahili, ardından da harici olmak üzere mevcut kısıtlamaların ve sınırların ötesine geçmeliyiz. Tüm endüstrileri yetenek, bağlantı, iş, deneyim ve ortaklık alanlarında sınırları aşmaya ve daha iyi bir geleceği birlikte şekillendirmeye çağırıyoruz. Huawei olarak, 2018 yılında 5G için Ar-Ge'ye yaklaşık 3 milyar TL yatırım yapmayı planlıyoruz. Huawei, 2018 yılı içerisinde kablosuz erişim ağları, taşıyıcı ağlar, çekirdek ağlar ve cihazlar da dahil olmak üzere her türlü ticari 5G ekipmanını piyasaya sürecek. Huawei buna ek olarak, büyük ölçekli NB-IoT ağlarının dünya çapında ticari kurulumuna ağırlık verecek ve NB-IoT bağlantı sayısını 100 milyonun üzerine çıkartacak. Huawei, ortak başarı ile gelişen ve endüstrinin geleceğini ortaklaşa şekillendiren açık, işbirliğine dayalı, çok katmanlı bir ekosistem oluşturmak için ortaklarıyla birlikte çalışıyor.'





PAYLAŞ