Huawei Mate SE özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Huawei Mate SE özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-07 14:27:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Huawei'nin Honor serisine yönelik 7X modelinin piyasaya sürülmesinden sonra şimdi ise serinin daha güçlü ve yetenekli ismi olan Huawei Mate SE modeli tanıtıldı. Çinli üretici Huawei'nin üst seviye serilerinden birisi olan Mate serisinin alternatifleri bir hayli artmaya devam ediyor. Şimdi ise daha çok giriş ve orta segmente hitap eden yeni Huawei Mate SE modeli geliştirildi. Cihaza baktığımız zaman modelin Honor 7X ile aynı teknik seviyede olduğunu ifade edebiliriz. Ancak bazı noktalarda cihazın iyileştirilerek daha güçlü detaylar ile geldiğini belirtelim.

Huawei Mate SE Özellikleri

Cihaz başlıca olarak Mate serisinin en ucuz modeli olması bekleniyor. Modelde 5.93 inç büyüklüğe sahip 1080x2160 piksel çözünürlüklü 4+4 şeklinde 8 çekirdekli Cortex-A53 işlemcisi yer alıyor. Mali-T830 grafik birimi ile gelen cihazın işlemci modeli ise Kirin 659 yonga seti olarak belirlenmiş durumda. Honor 7X modeli 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama ile gelmişti. Ancak Mate SE modeli 4 GB RAM ile 64 GB dahili depolama kapasitesine sahip durumda.

Cihazın arka yüzeyinde 16+2 megapiksellik çift kamera yer alırken ön tarafta ise 8 megapiksellik bir kamera bulunuyor. 3340 mAh bataryaya sahip cihazın 230 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.





PAYLAŞ