Huawei Mate 10 Lite, Türkiye'de Satışta - Haberler - indir.com

Huawei Mate 10 Lite, Türkiye'de Satışta

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-20 22:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei'nin akıllı telefon pazarında iyi satış rakamlarına erişen serilerinden birisi olan Huawei Mate serisinin bir süredir beklenen modeli olan Mate 10 Lite cihazı sonunda ülkemizde satışa sunuldu. İlk 4 kameralı akıllı telefon modeli olan Mate 10 Lite cihazında 5.9 inçlik oldukça büyük bir ekran yer alıyor. Kamera yapısı ile ön plana çıkan cihaz diğer yandan tasarımı ve bulundurduğu güçlü işlemcisi ile dikkatleri üzerine topluyor. Cihazda 8 çekirdekli mimariye sahip Kirin 659 model işlemci yer alırken 4 lensli bu model ile yüksek çözünürlüklü ve oldukça iyi bokeh efektler sunan kareler yakalamak mümkün olacaktır.

Selfie ton flaşı ile gelen model ile artık kötü selfie kareleri çekmek neredeyse imkansız olacak diyebiliriz. Işığın düşük olduğu alanlarda dahi 2 seviyeli parlaklık ayarı ile tıpkı gün ışığında olduğu gibi kaliteli ön kamera çekimleri gerçekleştirebilirsiniz. Mate 10 modelinin fotoğraf yetenekleri bunlar ile sınırlı kalmıyor ve çekilen fotoğrafta sonradan odak ayarlanabilme gibi birçok özellikte yer alıyor. Cihaz yapay zeka teknolojisine sahip olarak geliyor ve birçok yardımcı ayarları bulunuyor.

Teknik detaylara gelecek olursak ise modelde 16 ve 2 megapiksel değerinde çift arka kamera ve yine 13 ve 2 megapiksel değere sahip amiyans flaşlı ön kamera bulunuyor. 3340 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olan modelin ülkemiz için satış fiyatı ise 2199 TL olarak belirlenmiş durumda.





PAYLAŞ