Huawei Mate 10 Lite Çift Ön ve Arka Kameraya Sahip Olarak Geliyor - Haberler - indir.com

Huawei Mate 10 Lite Çift Ön ve Arka Kameraya Sahip Olarak Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-22 16:00:32
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

16 Ekim tarihi ile beraber Huawei'nin yeni amiral gemisi Mate 10 modelini göreceğiz. Çinli üreticisi bu amiral gemisine ek olarak Pro ve Lite versiyonlarını da tanıtacak. Bir süredir bu üç model hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ederken şimdi ise serinin Lite üyesi hakkında ünlü duyumcu olan Evan Blass tarafında önemli bir bilgi gün yüzüne çıktı. Akıllı telefon pazarında yer alan kamera yarışına her geçen gün yeni bir özellik daha ekleniyor. Çift arka kameraya sahip modeller artık normal karşılanırken bazı şirketler farklılık yaratmak adına farklı şeyler deneyebiliyor. Evan Blass iddialarına göre ise Mate 10 Lite'ın ön yüzeyinde iki kamera yer alacak.

Mate 10 Lite modelinin arka yüzeyinde de 16 megapiksellik ve 2 megapiksellik çift lens eşlik edecek. Ön yüzeyde ise 13  megapiksel kamera ile beraber yine 2 megapiksel çözünürlüklü bir lens bulunacak. Bu noktada P9 serisinin devamı bu cihazda izlenecek ve her iki yüzeyde de çift kamera bulunacak. Çift ön kamera ile beraber alan derinliğine sahip özçekimler gerçekleştirmek mümkün olacak. Mate 10 Lite'ın donanım tarafında ise FHD+ çözünürlüklü 5.9 inçlik bir ekranın olması bekleniyor.

İşlemci tarafında 2.36 GHz işlemci hızına sahip Kirin 659 modeli ve 4 GB RAM ile beraber 3340 mAh pilin yer alması bekleniyor. Lite 10 modelinin ABD üzerinde ise 455 dolar fiyat etiketi karşılığında satılması bekleniyor.

 





PAYLAŞ