Huawei Honor 9 Premium Avrupa Fiyatı Belli Oldu - Haberler - indir.com

Huawei Honor 9 Premium Avrupa Fiyatı Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-20 16:00:53
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz ay ile beraber tanıtılan Çinli üretici Huawei'nin Honor serisine ait olan yeni üye Huaweei Honor 9'un Avrupa satış fiyat belli oldu. 6 GB RAM belleği ve 128 GB'lık dev hafızası ile dikkatleri çeken  bu yeni amiral gemisi modelinde P10 ve Mate 9'da yer alan Kirin 960 işlemcisi bulunuyor. Şık tasarımı ve güçlü donanım performansı ile dikkat çeken modelde yer alan 6 GB RAM ile sekmeler ve uygulamalar arasındaki geçiş oldukça hızlı olabiliyor.  Huawei Honor 9 modelini dilerseniz 64 yada 128 GB dahili depolama seçenekleri ile satın alabiliyorsunuz.

Tıpkı LG G6, iPhone 7 Plus gibi çift arka kameraya sahip olan modelin kameraları 20 ve 12 megapiksel olarak belirlenmiş durumda. Bu çift kamera sayesinde Honor 9 modeli ile kullanıcılar görüntü bozukluğu yaşamadan 2 kat optik yakınlaştırma sağlayabiliyorlar. Ayrıca bulunan çift arka kamera ve yazılım desteği ile beraber bokeh efekte sahip arka planı bulanıklaştırma işlemleri gerçekleştirilebiliyor. Ön yüzeye baktığımızda ise kaliteli selfie çekimleri için 8 megapiksellik bir kamera yer alıyor ve modelde Full HD çözünürlüğe sahip 5.15 inçlik bir ekran yer alıyor.

28 Ağustos tarihinde Avrupa pazarında satışa çıkacak olan Huawei'nin yeni Honor 9 Premium modelinin satış rakamı ise 455 euro olarak belirlenmiş durumda. Modelin ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmez iken, Honor 9 Premium'ın Türkiye'de satışa çıkması halinde olabilecek fiyatı hakkında ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.





PAYLAŞ