Huawei EMUI 8.1 İle Gelecek Özellikler - Haberler - indir.com

Huawei EMUI 8.1 İle Gelecek Özellikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-18 14:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Huawei?nin en yeni ve güçlü amiral gemisi modeli olan P20 serisinde Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile beraber EMUI 8.1 arayüz yazılımı kullanılıyor. EMUI 8.1 ile gelen birçok yeni sistem özelliği yer alırken Huawei?nin bu arayüzü diğer modellerine de getireceği belli oldu. Henüz hazırlık sürecinde olan bu durumda Huawei ürün grubu başkan yardımcısı Bruce Lee tarafından EMUI 8.1 ile gelecek özelliklere dair bilgiler yayınlandı. Weibo üzerinden yapılan açıklamada güncelleme ile sistemde yer alan Huawei Share adlı aracın yenileceği belirtildi.

Yenilenen bu Huawei Share ile artık macOS, Windows ve Android sistemine sahip cihazlar arasında dosya paylaşımı yapmak bir hayli kolay olacak. Bu yeni özellik SMB protokolü ile çalışacak ve telefonun bağlı olduğu bir sabit disk görevi görmesini sağlayacak. Aynı ağda bulunan diğer cihazlar üzerinden ise akıllı telefonun tüm depolama detaylarına erişmek mümkün olacak. Bir anlamda sanal disk görevi görecek telefonun bu noktada güvenlik anlamında nasıl bir önlem sağlayacağı ise henüz bilinmiyor.

Fakat bilgisayar ve telefonları arasında sürekli dosya ve fotoğraf aktarımı yapan kullanıcılar için bu kolay aktarım özelliği bir hayli işe yarayacak diyebiliriz. Bakalım bu yeni dosya aktarım yeteneği nasıl çalışacak yakın zamanda göreceğiz.





PAYLAŞ