Huawei, 2016 Sürdürülebilirlik Raporunu Yayınladı - Haberler - indir.com

Huawei, 2016 Sürdürülebilirlik Raporunu Yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-09 16:00:58
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin?in başarılı akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Huawei markası 2016 yılı için ?Geleceği Bağlamak? adlı Sürdürülebilirlik Raporunu yayınlandı. Bu yıl ile beraber şirketin 9.?cu olarak yayınladığı rapor ile 2016 yılındaki deneyimleri, strateji uygulamalarını ve çeşitli gelişmeleri ele alıyor. Huawei, 2017 yılında Ocak ayında düzenlenmiş olan Dünya Ekonomik Forumu?nda sürüdürülebilir büyüme ve kurumsal sosyal sorumluluk taahhüdünün  bir kapsamında Duyarlı ve Sorumlu Liderlik Sözleşmesi imzasını atmıştı. Bu strateji ile yola çıkan şirket bu amaçla 2016 yılındaki çalışmalarını da sürdürdü.

Şirket bu rapora göre güvenliği desteklemek ve çevre korumasında teşvik sağlamakj adına ve sağlıklı bir sanayi ekosistemi üzerinde bir hedef ve yaklaşımı bulunuyor. Bu noktada çevre ve toplumda ilerlemeye katkı sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor. Huawei?nin bu 2016 yılı sürdürülebilirlik rapor sonuçlarını değerlendiren Huawei Yönetim Kurulu Başkanı olan Sun Yafang ; "Huawei olarak stratejik hedeflerimizin bir bütün olarak toplumun uzun vadeli hedefleri ile uyumlu olmasını sağlayacağız. Sürdürülebilir değer yaratmaya kararlıyız ve kısa vadeli çıkarlarımız için uzun vadeli ekonomik ve sosyal refahı feda etmeyeceğiz"  sözlerini dile getirdi.

Devam ettiği açıklamasında ?Huawei olarak, sürdürülebilir, daha iyi bağlantılı bir dünya kurmayı amaçladığından, şirket Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine (SDG) bağlı kalmayı sürdürüyoruz. Stratejik odaklanmaya devam ederken, kilit alanlardaki atılımları sabırla kendimize uyguluyoruz. BM'yi Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri?ni desteklemek bizim sorumluluğumuz ve bunu ciddiye alıyoruz. Ortaklarımızla kurduğumuz açık işbirliği aracılığıyla, herkesi ve her şeyi birbiriyle bağlantılı hale getirmeyi ve daha sürdürülebilir, daha iyi bağlantılı bir dünya kurmayı hedefliyoruz" dedi.

Geliştirme komite başkanı ise ekosistem hakkında " Sürdürülebilirlikte rekabeti sağlamak amacıyla sürdürülebilir kalkınmada ve risk kontrolünde inovasyon üzerine odaklanacağız. İş dünyası için daha büyük bir değer yaratmak amacıyla sürdürülebilirliği ticari faaliyetlerimize daha fazla entegre edeceğiz. Kurum dışı iletişimlerde, ortaklarımızın güvenini kazanmaya çalışırken gerçeğe dayalı ve objektif kalacağız. Hedefimiz, Huawei'nin uzun vadeli kalkınmasını sürdürebilmesi için sağlam bir ekosistem inşa etmek " sözlerini açıklamasına ekledi.





PAYLAŞ