HTC'ye Ait Bitcoin Destekli Telefon Yolda! - Haberler - indir.com

HTC'ye Ait Bitcoin Destekli Telefon Yolda!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-16 18:50:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Kripto Para

Son dönemlerde gündemi çok yoran Bitcoin olayları halen devam ediyor. Blockchain teknolojisi Tayvanlı telefon üreticisi HTC'ye fikir kaynağı oldu. Son dönemlerde sıkıntılı günler atlatan HTC şimdi Blockchain işine girmeye hazırlanıyor. HTC'nin tamamen Blockchain için hazırlamış olduğu cihaz hakkında bazı bilgiler gelmeye başladı.

HTC Blockchain telefonu neler sunuyor?

HTC'nin Blockchain telefonu Exodus adına sahip.Kripto para ve genel veri merkezi olmayan uygulamalar için bünyesinde cüzdan barındırıyor. Ayrıca Cihaz'da daha performanslı bir Bitcoin madenciliği yapmak için tasarlanmış donanımlar bulunmakta. HTC Exodus,bitcoin,ethereum gibi popüler para birimlerini desteklemektedir. Ayrıca cihaz node olarak kullanılmak isterse yerel blockhain ağı ile kullanıcılar arasında para ticareti yapabileceği söylenmekte.

Node Nedir?

Node sayesinde kolayca hesap hareketlerinizi takip edebilir akışı görebilirsiniz. Normal şartlarda uygulama ile sağlanan bu eylem biraz verimsiz ancak cihaz bunu bünyesinde yaptığı için hem çok daha hızlı hemde anlık görüntülenme sağlanabilir.

Cihazın henüz fiyatı ve tasarımı konusunda bir bilgi mevcut değil. Ancak HTC'nin Blockchain telefonu, bazı tahminlere göre 1.000 Dolar seviyesinde olacağını göstermektedir. Ayrıca cihazda Android Oreo işletim sistemi'de bulunacak. HTC Buradan anlaşılana göre artık tüm sıkıntılarını atıp zirveye yerleşmek istiyor eğer bu cihazda bir sıkıntı olursa HTC'nin başı büyük derde girebilir.

 





PAYLAŞ