HTC U11 Sistem Kodlarında Pixel 2 Serisi Gözüktü - Haberler - indir.com

HTC U11 Sistem Kodlarında Pixel 2 Serisi Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-23 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dijital dünyada gerek telefonlar gerekse bilgisayar içerisinde yer alan yazılım detaylarında bir sonraki versiyon ile alakalı ipuçları ve tahminler ortaya çıkabiliyor. Bu noktada geliştiriciler yeni sürümün altyapısını bir önceki sürüm içerisinde hazırlamaya başladıkları için bu yeni sürüm ile alakalı bilgilerde yazılım içeriklerinde gözükebiliyor. Şimdi ise yeni bir modelin henüz ortaya çıkmayan bir başka cihaz hakkında içerisinde bazı kaynaklarında kodlar ortaya çıktı. Bu duruma göre HTC'nin yeni akıllı telefon modeli U11'in sistem dosyaları arasında gözüken bilgiler ise Pixel 2 ve Pixel 2 XL'a bir sinyal veriyor diyebiliriz.

Pixel serisi akıllı telefonlar bildiğiniz üzere Google tarafından geliştirilip piyasaya sürülmüş olan üst seviye bir akıllı telefon serisi. Diğer yandan Pixel ve Pixel XL modelleri sırasıyla S1 ve M1 kod adlarına sahip durumdalar. İddialar doğrultusunda ise HTC U11'in sistem dosyaları arasında S2 ve M2 kod adlarına sahip bazı ibareler ortaya çıktı. Bu kodlar ile beraber akıllar Google Pixel 2 modelinin HTC tarafında geliştirildiği düşüncelerini getirdi. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan habere göre Google Pixel XL'ın iptal edildiğine dair bazı iddialar ortaya çıkmış ancak M2 kodlarının neden hala dosyalar arasında gözüktüğü ise bilinmiyor.

Bu kodsal isimlerin önceden referans amaçlı eklendiği ve cihaz piyasaya sürüldüğünde bir düzenleme yapmadığı düşünceleri akıllara geliyor. Tüm bunların üzerine ortaya çıkan detaylar için Google Pixel 2'e ait olduğunun net bir göstergesi diyebiliriz. Ancak ne Google ne de HTC cephesinden henüz Google Pixel 2 cihazı hakkında bir bilgi gelmiş değil. Şuan için resmi bilgileri beklemekten başka elimizden bişe gelmeyecektir.





PAYLAŞ