HTC U11 EYEs Basın Görseli Sızdırıldı - Haberler - indir.com

HTC U11 EYEs Basın Görseli Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-16 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

HTC'nin yeni amiral gemisi modeli olan HTC U11 EYEs modeli hakkında basın görseli ve teknik detaylar tanıtım öncesinde sızdırıldı. Bir süredir sızıntıları gelen ve 2018 için amiral gemisi konumunda yer alan yeni cihaz hakkındaki son bilgileri derledik. HTC şirketi geçtiğimiz yıl amiral gemisi ailesi ile beklediği çıkışı yakalayamamış ve rakiplerinin arkasında kalmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise 15 Ocak tarihinde basın toplantısının gerçekleşeceği ve orta seviyede yer alan yeni Android akıllı telefonlarını tanıtacaklarını doğrulamıştı.

Nitekim öyle oldu ve HTC U11 EYEs modeli için cihaza dair basın görseli ve bilgileri sızdırıldı. Modele baktığımızda HTC U11 EYEs cihazında Qualcomm'un Snapdragon 652 işlemci çipsetini görüyoruz. 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolamanın yer aldığı gözüken modelin arka yüzeyinde Ultrapixel 3 teknolojisine sahip 12 megapiksellik tek bir kamera bulunuyor. Ön yüzeyde ise çift kameranın yer aldığını belirtelim.

Cihaza dair ortaya çıkmış özellikler şuan bunlardan ibaret olurken, HTC'nin yakın zamanda tanıtması beklenilen HTC U11 EYEs modeli rakiplerinin yanında ne gibi yeni teknolojiler sunacak göreceğiz.





PAYLAŞ