HTC Desire 12'nin özellikleri sızdı - Haberler - indir.com

HTC Desire 12'nin özellikleri sızdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-20 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarında beklenen performansı sergileyemeyen HTC şirketinin yeni giriş seviyesi modeli olan HTC Desire 12 hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bugün itibariyle ortaya çıkan bilgilere göre HTC'nin yeni giriş seviyesi modelinin teknik detayları belli oldu. Cihazın sızdırılan bilgilere göre 64 bitlik MediaTek işlemcisine sahip olması ve 3 GB bir RAM belleği ile gelmesi bekleniyor. Dahili depolama tarafında 32 GB'lık bir model olan Desire 12'de 18:9 ekran gövde oranlı 5.5 inç büyüklüğünde bir ekran göreceğiz.

1440 x 720 piksel çözünürlüğe sahip olan bu ekranın yanı sıra modelde microSD kart desteğide bulunacak. 1080p video kaydı gerçekleştirebilen 12 megapiksellik ana kameranın haricinde ön yüzeyde 5 megapiksellik bir selfie kamera göreceğiz. Çift SIM kart destekli olacak bu modelde 2730 mah'lik bir batarya bulunması bekleniyor. HTC şirketinin giriş seviyesi bir modeli olacak olan bu akıllı telefon uygun fiyatlı bir satış etiketi ile çıkış yapması bekleniyor.

HTC'nin en yeni amiral gemisi olması beklenen U12 modeli hakkında ise söylentiler ve geliştirmelerin devam ettiği biliniyor. Apple'ın 3D Touch özelliğine benzer bir teknoloji ile geleceği beklenen amiral gemisinde USB-C desteği ve Snapdragon 845 gibi güçlü donanım özellikleri göreceğiz. Tüm detayların Mobil Dünya Kongresi'nde ortaya çıkması bekleniyor.





PAYLAŞ