Horizon Zero Dawn'daki küçük detaylar ortaya çıkıyor - Haberler - indir.com

Horizon Zero Dawn'daki küçük detaylar ortaya çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-23 11:27:05
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz hafta içerisinde oyun severlerle buluşan Horizon: Zero Dawn'ın çıkışının üzerinden henüz bir hafta geçmesine rağmen, oyun birçok oyuncu tarafından bitirildi. Genel olarak oyuna dair gelen yorumlar olumlu yönde oldu. Guerrilla Games tarafından geliştirilen Horizon: Zero Dawn, senaryosuyla ve görsellik anlamında oyuncuların beğenisini üzerine toplamayı başardı. Guerrilla Games, oyun dünyasında bir özelliğiyle tanınıyor. Ekip tarafından geliştirilen oyunların içeriğinde, özel bir şeylerde yer alıyor. Her oyunun da yaptığı gibi, Guerrilla Games Horizon: Zero Dawn'da da aynı şeyi yapmış. Oyuna katılan bu özel şey de, ThisGenGaming tarafından keşfedildi ve açığa çıkarıldı.

Horizon Zero Dawn, geçtiğimiz hafta çıkarak, bir hafta içerisinde en çok satanlar listesinde adını ilk sıralara taşımıştı. İlk 10'da da hala adı bulunan Horion Zero Dawn'ı bitiren oyunculardan gelen tepkilere bakılırsa, yapım beğenileri toplamayı başardı. Guerrilla Games tarafından geliştirilen oyunda, her Guerrilla Games oyununda olduğu gibi bazı ince ayrıntılar bulunuyor. Horizon Zero Dawn'da yer alan ince ayrıntı da, ThisGenGaming tarafından fark edildi.

Oyun içerisinde belli bir gece ' gündüz döngüsü bulunuyor ve dinamik hava şartları olduğu görülüyor. Bu hava şartları, oyun içerisindeki etkilerini gösteriyor. Hava şartlarından dolayı doğan etkilerden bir tanesini, ThisGenGaming paylaştı. Oyunda, bazı yerlerde su birikintileri oluşuyor. Bu su birikintileri, güneş çıktığı zaman belli bir süre geçince kayboluyor. Bu ayrıntıdan, geliştirici ekibin bu oyunda da küçük detaylara dikkat ettiği görülüyor.





PAYLAŞ