Hologram Ekranlı RED Hydrogen Tanıtım Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Hologram Ekranlı RED Hydrogen Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 15:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Holografik ekrana sahip olacak ve üç boyutlu içerikleri gözlüksüz gösterecek olan RED Hydrogen tarafından yeni modelin detayları ortaya çıkmaya başladı. ABD üzerindeki büyük iki operatör olan Verizon ve AT-T üst düzey sinema kamerası üretici markası olan RED'in 3D görüntüleri gözlüğe ihtiyaç duymadan gösterebileceği holografikekranlı akıllı telefon modeli Hydrogen'in bu yaz ile beraber tanıtılabileceğini ifade etti. Henüz piyasada holografik ekrana sahip bir teknolojili telefon yer almadığı için model bir hayli meraklandırdı diyebiliriz.

Operatör şirketleri tarafından 3D ekranlı bu modellerin henüz ne zaman tanıtılacağı ve hangi isme sahip olacağı açıklanmış değil. RED tarafından tanıtılacak olan modeller holografik görüntü ile 3D görüntüleri gözlüksüz göstermeyi hedefliyor. Diğer yandan ultra yüksek kaliteye sahip ses sisteminin de cihazda olması beklenirken sinema kameralarında kullandığı güçlü donanımları bu yeni modelin kamerasında da görebileceğiz.

RED Hydrogen modeli merakla beklenirken ön siparişlerde 1295 dolar seviyelerinde satışa sunulması bekleniyor. Ülkemizde ise vergiler ile beraber cihazın 8000 TL ve üzerinde bir rakama erişmesi bekleniyor. Bakalım RED'in bu fantastik teknolojilere sahip modeli beklenildiği gibi 3D görüntüleri sunabilecek mi göreceğiz.





PAYLAŞ