Hitman inceleme - Yeni Hitman nasıl - Haberler - indir.com

Hitman inceleme - Yeni Hitman nasıl

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-24 14:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : İnceleme

IO Interactive tarafından geliştirilen aksiyon ' macera türündeki Hitman, geçtiğimiz yıl içerisinde oyun severlerle buluşmuştu. Oyun, bu türün oyuncuları taarfından ilgiyle karşılanan bir yapım oldu. Yalnızca eleştirilen bir nokta, oyunun ilgi görmesine rağmen bölüm bölüm piyasaya sürülmesi konusuydu. Son olarak tüm bölümler birleştirilip, tek bir paket halinde piyasaya sunuldu.

 Hitman'de baş karakter Ajan 47. Oyuncular, görevlerini Ajan 47 ile gerçekleştiriyorlar. Oynayan oyuncuların yorumuna göre, Hitman bölüm bölüm sunulmuş olsa da, bölümü bir defadan fazla oynamak gerekiyor. Hedef aynı olsa da, meydan okumaların değişmesi, bölümlerin yeniden oynanmasını sağlıyor. Aynı zamanda her yeni Episode, farklı bir mekan sunuyor.

Oyun severler oyundaki göreve başladıklarında, görevle alakalı kısa bir bilgilendirme alıyor. Sonrasında, görevi belirleyerek yapılacak olan ekipman seçimleri oyunculara kalıyor. Görevlerde önemli olan noktalardan birisi gizlilik. Oyuncular, görev esnasındaki gizliliklerini korumadıkları takdirde, düşmanlar tarafından saniyeler içerisinde öldürülebiliyorlar. Bunun için oyuncuların gözlerini dört açarak gizliliklerini korumaları ve çevrelerindeki fırsatları değerlendirmeleri gerekiyor. Oyun sanbox oyun yapısına sahip. Bu yapı sayesinde, bulunduğunuz dünyanın dışında devam eden bir dünya daha yer alıyor. Oyundaki var olan akışın yakalanarak, oyuncuların bu akışa ayak uydurması gerekiyor. Karşınızda sabit duran insanlar ya da düşmanlar yok. Bu durum nedeniyle, Hitman'in daha gerçekçi bir yapı sunduğu söyleniyor.





PAYLAŞ